NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 19 Mac 2014

'Eye Stickers' untuk Kraf

Eye Stickers ini saya beli sebab nak buat projek kraf dengan students saya. Hujung bulan ni nak ajar mereka buat penanda buku bertemakan haiwan. Saya suka sebab ada banyak eye expressions yang comel-comel. Tengoklah,...ada mata berair berkaca, ada mata bentuk love,...ada mata tutup dengan bulu mata comel. Kawaiides! So, later kalau saya nak buat apa-apa projek kraf kertas lain, bolehlah guna sticker ni :)

 
'Eye stickers'


Kemas kini:

Di bawah ini saya kongsikan beberapa projek kraf yang saya buat menggunakan eye stickers di atas.



Selain eye stickers kertas begini, kita juga boleh guna googly eyes untuk buat kraf. Baca mengenai googly eyes dan saranan aktiviti yang boleh dilakukan di sini.

1 ulasan:

  1. mesti budak2 tu suka kan, k.farrah.
    yang ni saya x pernah beli.
    dulu ada beli yang bijik mata gerak2 tu.
    beli sebab nak glue kat ikan yang saya jait .

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...