NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Ahad, 9 Mac 2014

Sarapan ala Negara Matahari Terbit by Rena Cruzee

Hari ini sayalah kakak yang paling besar hati! Kembang-kempis hidung saya bila bangun dah ada sarapan istimewa yang menanti. Cekengah saya yang walang hati mengikuti perkembangan MH370 bersusah-payah buat sushi untuk sarapan pagi Ahad. Sepatutnya Cekengah dan Cekebon 'outing' hari ni,..tapi tak jadi pulak. Rezeki sayalah nak rasa air tangan adik sendiri yang selama ni asyik busy.


Thanks so much, Rena! Really appreciate the platter. Along doa supaya angah dapat terus berbakti buat kakak kesayanganmu ini. Tak dapat tiap-tiap hari, setiap hujung minggu pun jadilah! 

Hehehe...nway, sushi buatan Cekengah sangattttttt delicious!


2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...