NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 5 Julai 2014

Aktiviti Before Sahur - Azam Ramadhan Si Farrah

Pagi ni bangun terlebih awal untuk sahur. So, sambil kelip-kelip mata tunggu time sahur, saya siapkan scrap page saya. Dah tiga suku siap sebenarnya, alih-alih saya biarkan terbengkalai. Sibuk puasa lah kononnya!


This scrap page is all about my Ramadhan routines & aims :) Semoga Ramadhan tahun ini lebih sempurna dan bermakna buat kita semua. Aminnnn.

6 ulasan:

 1. Cantiknyeeee..
  Kreatif sesangat.
  Semoga berjaya.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Thanks, Shikin. Harap2 dptlah achieve semua mission ni :)

   Padam
 2. Cantiknyaaaa..super jeles. i suka tengok azam semua.

  BalasPadam
 3. bagusnya buat cm ni.. ok ni dpat idea nak buat sesuatu mcm ni....

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...