Sabtu, 19 Julai 2014

Kord Gitar - Dari Jauh Ku Pohon Maaf - Allahyarham Sudirman

Kord Gitar 'Dari Jauh Ku Pohon Maaf' - Allahyarham Sudirman

Am E
Dalam dingin subuh hatiku terusik
Dm Am
Kenang nasib diri di rantauan
Am Dm
Bergema takbir raya mengusik air mata
G Am
Terbayang suasana permai desa

Am E
Rindu hati ini inginku kembali
Dm Am
Pada ayah bonda dan saudara
Am Dm
Tetapi aku harus mencari rezeki
G Am
Membela nasib kita bersama

Dm
Hanya ku sampaikan doa
Am
Dan kiriman turus iklas
E Am
Dari jauh ku pohon kan ampun maaf
Dm Am
Jangan sedih pagi ini tak dapat kita bersama
Dm E
Meraikan aidil fitri yang mulia

Am E
Restu ayah bonda ku harap selalu
Dm E Am
Demi anakmu yang kini jauh (Hingga aku pulang kepadamu)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

13 ulasan:

  1. Klik Nuff Sixthseal.com
    Jom join sini. It's July Giveaway
    Tamat 20 Julai, esok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala Shikin, tak ada rejeki! Akak lambat 2 jam 19 minit! :)

      Padam
    2. Ohho..Saya pun banyak x sempat join sebab lately asik busy memanjang.

      Padam
    3. Busy2 shikin pun, mcm2 GA shikin anjurkan :)

      Padam
  2. tau main gitar ka? kalau masa belajar sedihla dengar lagu ini. tapi sekarang dekat dengan keluarga rasa biasa ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat main keluar bunyi je. Hehe saya tiap kali dgr tangkap syahdu w/pun ibu tercokoh kat depan mata :)

      Padam
  3. X pandai main alat2 musik ni key nya ofcoz tunggang tetapi mmg suka sgt dgr lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xpe,..jgn hati tunggang langggang sudah ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...