NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 30 Ogos 2014

Hari Nombor Cantekkkkk!

Oh, ini bukan cerita hari ini,..cerita kelmarin. Tengah intai-intai blog, terperasan nombor-nombor cantik yang appeared di blog. Cepat-cepat saya captured.


Alhamdulillah, followers saya dah 333! Terima kasih banyak-banyaklah ye pada yang sudi follow blog saya. From FAMF Tower masih merangkak dan bertatih lagi. Nama je mula berblogging sejak 2008, tapi baru dua tahun nilah aktif balik. Dulu-dulu, orang ada blog, saya nak ada blog jugak. Hihihi, akhirnya terbiar bersawang. Masa tu blogwalking, followers, ping entri satu apa pun saya tak faham ;)

Ini pula bilangan page view. 


Saya hargai setiap kunjungan kalian. Sekali lagi, terima kasih banyak-banyak!


19 ulasan:

  1. wahhh tahniah...dah semakin rancak ni! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala, rancak pun sebab korang2 sudi dtg jenguk blog akak ni :)

      Padam
  2. wahh mmng lawa sungguh nombor tu. saya jarang dpt nombor yg cantik camni :D

    BalasPadam
  3. Tahniah Farrah..nampaknya blog semakin di kenali ramai..rajin2 lah update dan kongsi story ye ..JM salah seorang reader setia nih..ehHHH..lupa dah..JM dh follow belum yek..rasa mcm dah :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, JM. JM antara reader setia yg support saya :) Mmmuahhhhh!

      Padam
  4. tahniah... wahh seronok la ramai follower... kite ni baru nak berjinak.. entah bile boleh capai tah... heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, slow-slow dik. Akak ni pun x seberapa jika dibandingkan dgn blogger2 lain yg lebih hebat!

      Padam
  5. perhh.. mantap! tahniah kak. semoga bertambah follower :)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Thanks, Yunez. Insya Allah, nantikan kunjungan balas saya ye.

      Padam
  7. Banyaknye pageviews k.Farrah.
    * telan air liur jap.
    Glupp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak,...xdelah byk mana, Shikin. Jgn telan air liur byk2. Tersedak kang ;)

      Padam
  8. cantik r nombor. sy suka tengok nombor ganjil. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak personally suka nombor 2 sejak kecil ;)

      Padam
  9. hebat la tu.. followers 300 lebih tp pageviews dh 200K.. tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ishh xdelah hebat mana. tu pageviews kumpul dr zaman pak kaduk hihihi

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...