NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 5 September 2014

Kord Gitar Doa Untukmu Sayang - Wali (Easy Chords)

Antara lagu pilihan saya untuk santai hujung minggu. As usual lagu yang senang-senang lah. Ni lagu lama. Teringin nak main lagu ni lepas dengar kat radio a few days back.

DOAKU UNTUKMU SAYANG – WALI (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
C G Am Em  F   G

C               Dm
Kau mau apa, pasti kan ku beri
G                C
Kau minta apa, akan ku turuti
   Am        F       G         C
Walau harus aku, terlelah dan letih
 Am       F      G
Ini demi kamu sayang

(Chorus)
        C           G
Aku tak akan berhenti
      Am         Em
Menemani dan menyayangimu
F          C    Dm            G
Hingga matahari tak terbit lagi
         C         G
Bahkan bila aku mati
         Am        Em
Ku kan berdoa pada Ilahi
F           C
Tuk satukan kami 
Dm            G   C
Di syurga....  nanti


G Am Em  F   G

C              Dm
Tahukah kamu, apa yang ku pinta
G                C
Di setiap doa sepanjang hariku
   Am          F     G         C
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
  Am         F     G
Tuhan aku sayang dia


(Ulang Chorus)

C G Am Em  F   G 


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

9 ulasan:

  1. JM suka layan semua lagu dari Wali Band ni mmg best terutama lagu yg lambat jodoh tu heeee

    BalasPadam
  2. akak pandai main gitar ke ? woooow

    BalasPadam
    Balasan
    1. Isshh, tak payah wow sangat,..pandai petik2 gitu je ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. Haaa, tu dah lepas jadi suara latar dah tu,..

      Padam
  4. Mcm mna lagu paternya ? Mksudnya strumingnya mcm mna utk lagu ni ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Utk verse:

      D U DDU D U DDU
      D U DDU D U DDU
      DU DU DU DU
      DU D U DDU

      Chorus
      DUD DUD

      Faham tak? :)

      Padam
  5. Lagu syok dengar masa tu hati sedang berbunga2 hahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...