Jumaat, 5 September 2014

Kord Gitar Doa Untukmu Sayang - Wali (Easy Chords)

Antara lagu pilihan saya untuk santai hujung minggu. As usual lagu yang senang-senang lah. Ni lagu lama. Teringin nak main lagu ni lepas dengar kat radio a few days back.

DOAKU UNTUKMU SAYANG – WALI (Easy Chords)

(Intro)
C G Am Em  F   G

C               Dm
Kau mau apa, pasti kan ku beri
G                C
Kau minta apa, akan ku turuti
   Am        F       G         C
Walau harus aku, terlelah dan letih
 Am       F      G
Ini demi kamu sayang

(Chorus)
        C           G
Aku tak akan berhenti
      Am         Em
Menemani dan menyayangimu
F          C    Dm            G
Hingga matahari tak terbit lagi
         C         G
Bahkan bila aku mati
         Am        Em
Ku kan berdoa pada Ilahi
F           C
Tuk satukan kami 
Dm            G   C
Di syurga....  nanti


G Am Em  F   G

C              Dm
Tahukah kamu, apa yang ku pinta
G                C
Di setiap doa sepanjang hariku
   Am          F     G         C
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
  Am         F     G
Tuhan aku sayang dia


(Ulang Chorus)

C G Am Em  F   G 


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

9 ulasan:

  1. JM suka layan semua lagu dari Wali Band ni mmg best terutama lagu yg lambat jodoh tu heeee

    BalasPadam
  2. akak pandai main gitar ke ? woooow

    BalasPadam
    Balasan
    1. Isshh, tak payah wow sangat,..pandai petik2 gitu je ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. Haaa, tu dah lepas jadi suara latar dah tu,..

      Padam
  4. Mcm mna lagu paternya ? Mksudnya strumingnya mcm mna utk lagu ni ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Utk verse:

      D U DDU D U DDU
      D U DDU D U DDU
      DU DU DU DU
      DU D U DDU

      Chorus
      DUD DUD

      Faham tak? :)

      Padam
  5. Lagu syok dengar masa tu hati sedang berbunga2 hahaha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...