Khamis, 4 Disember 2014

Jeng jeng jeng! Jom Cuba Nasib...

Apa ni? Haa,..tengok betul-betul gambar di bawah. Scrutinize apa yang patut. Fikir-fikir apa yang perlu. Kenapa? Sebabnya,..Insya Allah esok saya nak buat 'Jom Cuba Nasib'. Dah lama gak tak buat, kan?!

Hidangan Misteri ;)

Jom Cuba Nasib nanti akan ada kena mengena dengan hidangan ini. Ala-ala kasi sneak peek dulu. Jangan risau, tak perlu karang ayat jiwang, tak perlu jawab teka-teki. Bersedia? On your mark, get set...tungguuuuuuu!

Sementara tu, intai-intailah Jom Cuba Nasib yang terdahulu ;)




43 ulasan:

  1. Tak sabarnya nak join.. first time nak mencuba nasib..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Hihihi pandang pandang fikir fikir...

      Padam
  3. kena teka ingredients ka apa ni?heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nantikan entrinya. kalau rajin, cuba-cubalah nanti ye :)

      Padam
  4. Tengok jer.. mmm memang sedap. Hihik

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Silakan...silakan...lunch kang kita mula :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Xpe acik, JCN kali ni sampai tengah malam Isnin :)

      Padam
  7. ok, saya tunggu..dah ready jawapan dah ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhhh,...bagus! Bagus! Jap je lagi...

      Padam
  8. saya dah cuba.. nanti nak tunggu keputusan nya

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Hihihi akak dah baca jawapan, aRz....

      Padam
  10. wana dah join..hehe..x tau la betul atau tak..

    BalasPadam
  11. sis JM dh join tapi x pasti jawapan..apa yg pasti jawapn tu SALAH hohoho

    psst : dh terima lom ole2 dari sis JM..sis risau salah address je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akakkkkk, thanks so much! Mimpi indah saya malam tu! Excited dpt ole2 dr jauh. Dah up entri special for you ;)

      Padam
  12. Taknak join, haha sebab tak pandai teka :(
    nanti ade cuba nasib lain ajak kite join ehh. haha [kalau bukan pasal masakan lah, haha]

    BalasPadam
  13. CT dah kasi jawapan hahaha
    rasanya mengarut dah jawapan tu kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa...mengarut pun akak suka baca ;)

      Padam
  14. Makan begitu saja mcm mkn mashed potato ke kak? Hehe. Pasni memang nk try ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tricked Cekebon akak makan gitu je. Utk diet dia. Kalau nak jadikan side dish utk chicken chop ke, steak ke,..best gak :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...