Jeng jeng jeng! Jom Cuba Nasib...

Khamis, Disember 04, 2014

Apa ni? Haa,..tengok betul-betul gambar di bawah. Scrutinize apa yang patut. Fikir-fikir apa yang perlu. Kenapa? Sebabnya,..Insya Allah esok saya nak buat 'Jom Cuba Nasib'. Dah lama gak tak buat, kan?!

Hidangan Misteri ;)

Jom Cuba Nasib nanti akan ada kena mengena dengan hidangan ini. Ala-ala kasi sneak peek dulu. Jangan risau, tak perlu karang ayat jiwang, tak perlu jawab teka-teki. Bersedia? On your mark, get set...tungguuuuuuu!

Sementara tu, intai-intailah Jom Cuba Nasib yang terdahulu ;)




43 ulasan

  1. Tak sabarnya nak join.. first time nak mencuba nasib..

    BalasPadam
  2. kena teka ingredients ka apa ni?heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nantikan entrinya. kalau rajin, cuba-cubalah nanti ye :)

      Padam
  3. Tengok jer.. mmm memang sedap. Hihik

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Silakan...silakan...lunch kang kita mula :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Xpe acik, JCN kali ni sampai tengah malam Isnin :)

      Padam
  6. ok, saya tunggu..dah ready jawapan dah ni..hehe

    BalasPadam
  7. saya dah cuba.. nanti nak tunggu keputusan nya

    BalasPadam
  8. wana dah join..hehe..x tau la betul atau tak..

    BalasPadam
  9. sis JM dh join tapi x pasti jawapan..apa yg pasti jawapn tu SALAH hohoho

    psst : dh terima lom ole2 dari sis JM..sis risau salah address je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akakkkkk, thanks so much! Mimpi indah saya malam tu! Excited dpt ole2 dr jauh. Dah up entri special for you ;)

      Padam
  10. Taknak join, haha sebab tak pandai teka :(
    nanti ade cuba nasib lain ajak kite join ehh. haha [kalau bukan pasal masakan lah, haha]

    BalasPadam
  11. CT dah kasi jawapan hahaha
    rasanya mengarut dah jawapan tu kekeke

    BalasPadam
  12. Makan begitu saja mcm mkn mashed potato ke kak? Hehe. Pasni memang nk try ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tricked Cekebon akak makan gitu je. Utk diet dia. Kalau nak jadikan side dish utk chicken chop ke, steak ke,..best gak :)

      Padam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.