728 x 90

Rabu, 21 Januari 2015

Sayang JM Ketat-ketat!

Entri tak larat nak berkata-kata. Groggy makan ubat alahan :(

Terima kasih banyak-banyak atas ingatan, sis!

PRECIOUS - are all things that come from friends =)

Sis JM, thanks so much 'bawa' saya travel ke Thailand :)


78 ulasan:

  1. wah bestnya kak farah dapat sesuatu dari sis JM ya..tahniah kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana. Berbunga-bunga hati macam gambar kat poskad tu :)

      Padam
  2. wahhh. sernok lah kak farrah dapat ole ole dari thailand. sawadikapp. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok!!!! sawadikap...kap kung kapppp!

      Padam
  3. wah cantiknya.. tahniah kak Farrah..

    BalasPadam
  4. TAHNIAH KAK.. rezeki kan :) dalam kita menulis, dapat menambah kenalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Ros. Itu antara keseronokan berblogging ni :)

      Padam
  5. ye..sama-sama kasih Farrah hee...terima kasih kerana sentiasa 'travel' di blog akak. I'm really appreciate it..itu je yg mampu beri sbg tanda ingatan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheee favourite saya tu 'travel' free ngan akak. Poskad tu dah lebih dari cukup. Akak sudi ingat saya dah seribu rahmat dah :)

      Padam
    2. oh yee...ahaksss..meh nk muaahhh sikit

      Padam
    3. tumpang muahh jugak. hihihi

      Padam
    4. ghamainya nak berkasih sayang dengan sis JM :)

      Padam
    5. ahakss...dah malu2 kucing dh nih

      Padam
    6. ^^ kucing tumpang lalu......... (tengok.. sopan betul kucing tersebut)

      Padam
  6. nak ole-ole dr Oman? jom join GA ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Naakkkkk! Insya Allah nanti akak join ye :)

      Padam
  7. Untung la farah dapat hadiah dari jm

    BalasPadam
  8. bg ketat2 taw, jgn bg ada ruang lagi..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Confirm penuh! He He He....

      Padam
    2. jgn ketat sgt..tak bernafas nai :-)

      Padam
    3. Kang tak pasal2 semput pulak sis JM :)

      Padam
    4. ahakss..nanti x de org nk beri bantuan pernafasan.....

      Padam
    5. ramai yang menanti nak bantu sis JM . hihihi

      Padam
    6. ahahaahh...korang nih....terharu tau

      Padam
    7. korang jangan lah gitu.. hahaha Akak JM kita ni kecik and kurus aje tau orangnya..

      Padam
    8. CT..itu dulu waktu kita jumpa..tapi sekarang TIDAK lagi heee

      Padam
    9. sis skrg ni dh naik berkilo-kilo dah hihihi

      Padam
  9. Nak sayang JM ketat-ketat jugak... Ha Ha Ha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. meh sini SS..peluk JM dulu :-)

      Padam
    2. Cepat SS! JM dah depang tangan tu!

      Padam
    3. ahaks..pastikan pakai perfume..x layang kalau tetiak bucuk!

      Padam
    4. SS pakai minyak atar.. Ha ha Ha...

      Padam
    5. jaga2...nnt SS bawak mai bau cina sebelah dia masa dlm flight tu...

      Padam
    6. @Sis JM - tetiba teringat cerita akak ttg pengantin korea dgn tetiak dia

      @SS & Zarul - wanginyaaaaa!

      Padam
  10. makin penuh la board Kak Farrah ^^ weee weeee ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu dah terlebih penuh hantar separuh kat umah SS... Ha Ha Ha..

      Padam
    2. Haaa bagus SS dah volunteer....ok ok :)

      Padam
    3. buat ja muzium mcm SA sunggest kt sis JM tu

      Padam
  11. poskad ke ni.. ?? kawan2 pen pal ye yg bagi??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, poskad yoorin. Bukan penpal, salah seorang rakan blogger, Sis Jari Manis yang beri. Sis ni pergi bercuti ke Thailand hujung tahun lepas,..hantar poskad dari sana :)
      Jemputlah intai2 Sis JM, ada di bloglist saya. Orangnya ramah. Entri2 travelnya pun best2 :)

      Padam
  12. tahniah kak farrah....canti poskad tu...jeles

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, aRz :) Cantikkan view bunga2 begitu.

      Padam
    2. yup bunga banyak-banyak mana nak dapat kat malaysia ni

      Padam
  13. lama tak dapat poskad..best la farra..dah banyak kat board tue..bg sikit..ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yang excited lebih tu, Khaty! Boleh..boleh...nanti tak muat board datang tumpang umah Khaty. Tumpang kat KOMTAR ke,..

      Padam
  14. poskad..! akak dah ada berapa koleksi poskad???? heheh..mesti banyak kan..
    tahniah dpt..selalu jga kak JM ni bagi hadiah,tp sya belum sempat nak terjah blog beliau

    BalasPadam
    Balasan
    1. nana liena pernah dpt hadiah dari sis JM ke, tak pernah kan..atau maksud Nana sis JM ni suka bagi hadiah hihih..

      meh la terjah blog sis JM ni jgn malu2 heee

      Padam
    2. @Nana - tak banyak, tetapi cukuplah untuk buat akak senang lebar hari-hari. sekarang ni, dapat tengok poskad/surat dengan setem daripada kenalan dah cukup berbesar hati. kalau tak tu merasa surat bil minta duit je :) Eh, pergilah terjah blog sis JM. Tak rugi,..entri2 travel sis JM ni terperinci sangat!

      @Sis JM - rasanya Nana maksudkan yang kedua :)

      Padam
  15. Balasan
    1. Cantikkan,...best sis JM kita merasa pergi sana tengok bunga2 blooming :)

      Padam
  16. sapa lah tak sayang ngan JM tu... dia macam guru saya dalam blogging... sikit sikit merujuk ke dia... dalam sekejap tu dia dah reply kalau ada maslah... saya respek ke eficient nan dia... blog pun kemain cantik lagi.. (mungkin sebab saya memang suka warna kuning)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...tak tido malam tau JM lepas baca statement dari Najib ni..i oulss masih belajar dalam dunia blogging ni masih byk perlu belajar tapi ilmu yang sedikit tu boleh lah di kongsi heeee. Blog CANTIK? JM rasa masih ada kurang tu mau tukar ke layout lain sempena thn baru tp masih belum ada kesempatan. Kalau bukan warna kuning, agak2 nanti Najibb sudi lagi x singgah blog JM tu heee

      Padam
    2. @Najib - Memang Najib. Sis JM kita ni kesayangan ramai. Banyak benda (baik secara langsung/tidak) saya belajar drpd Sis JM kita :)

      @Sis JM - Akak,..rasanya kalau akak tukar apa pun, memang kami ni sudi je singgah melabun kat blog akak :)

      Padam
    3. Bagusnya k.JM dah jadi tutor Najib.
      K.Farrah pulak selalu jadi tutor saya untuk tanya berkaitan barang /peralatan kreatif ni.

      Padam
    4. alamak... nampak gyenye sis JM kite ni kne pakai walpaper kaler kuning sepanjang zaman.. khas buat najib... kui3 =D

      Padam
    5. sis JM dan kak farrah pun dah level tinggi. kedua-dua ada kelebihan dalam blog masing-masing dan ada superpower blogwalking yang hebat

      Padam
    6. like kata2 arz moha... dua2 hebat...

      Padam
    7. wink wink.. tumpang lalu..hikhik... kak JM jadi sifu.. tak lupa jugak kak farah.. :)

      Padam
  17. Cantiknya post card dari kak JM.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Secantik semanis tuan yang memberinya :)

      Padam
  18. Tak dapat pi, dapat postcard pun dah kira best kan?
    Nak pi entah bila...

    BalasPadam
  19. wowwieeeee... sonoknye dapat ole2!! =D

    BalasPadam
  20. Suka sangat tengok kad ni.
    Gambar bunga tu menambat hati.
    And tiba2 ada khemah yellow color.
    Suwit gitu (perosak bahasa:D

    BalasPadam
  21. K.Farrah, saya ternampak ada nama saya kat Tetamu Hebat 2014. Ouchh..tersenyum sorang2 gitu.
    Tapi, bulan ni merudum...huhu..

    BalasPadam
  22. wahh besnya dpt poskad JM bagi. dari Thailand lagi tu hehe

    BalasPadam
  23. Jim thompson teringat kat jen thompson. Hehe :)
    Tahniah kak farrah dapat jalan2 p thailand ^^

    BalasPadam
  24. Santiknya... Rindu kat Sis JM.. Nak singgah rumah die pulak lah... Haha

    BalasPadam
  25. wahhh...
    kak farrah ayu nak sayang kak farrah ketat2 jugak laaa
    heheehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...