Jumaat, 10 April 2015

Xie Xie, Hidayu Ayumie

Assalamu'alaikum. Salam Jumaat! Ini entri penghargaan buat Dinda Ayu a.k.a Hidayu Ayumie. Hadiah rantai kunci berbentuk hati dengan sulaman nama saya diterima pada awal April lagi. Tetapi, dek kerana sakit meleret-leret dua tiga menjak ni, jari-jemari tak berdaya nak buat entri ucap terima kasih. Sorry ye, Ayu.

Ayu beri hadiah sebab saya jadi antara pengomen terbanyak di blognya Hidayu Ayumie untuk 2014. Sweet sangat si Ayu. Sebelum ni dia ada tanya dua warna kegemaran saya. Rupa-rupanya nak buat personalised keychain. Terima kasih banyak-banyak, Ayu. Akak suka dan amat hargai pemberian Ayu. Love the colour combination and the font too :)

Keychain Farrah MF pemberian Ayu :)
Rantai kunci yang cantik dan comel ni, of course-lah sayang nak guna! Jadi, saya abadikan di Bloggers' Board. Duduk sebelah SS yang awesome dan Shikin yang thoughtful ni ye. 



Bloggers' Board
Saya mula mengenali Ayu seawal pembabitannya dalam dunia blogging. Tertarik dengan kisah sugar glider dan minatnya pada kraf felt. Jahit-jahit ni pun dia pandai. Bagi yang belum mengenali Ayu, saya sarankan kalian terjah Ayu sekarang. Mommy muda yang peramah ini bersedia untuk melayan kalian (provided that dia tak busylah!)

Ayu dan suami baharu sahaja dikurniakan mestika hati yang dah berusia lebih kurang empat bulan. Betul kan, Ayu? Kalau salah, please blame my obat batuk! Still drowsy and groggy! So, satu lagi sebab untuk berkunjung ke blog Ayu kerana kalian akan tersenyum melihat aksi-aksi Firash yang dikongsikan. Oh,..bambam hero pojaan aunty Farrah!

To Ayu, akak doakan Ayu dan keluarga dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah. Moga si cilik Firash membesar dengan sihat, sempurna dan menjadi anak pintar yang soleh. Enjoy and treasure the beautiful moments of motherhood!


39 ulasan:

  1. wahh sweetnya ucapan kak Farrah.. Eyda pun tengah menunggu hadiah dari Ayu.. tak sabar nak dapat keychain hasil tangan Ayu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti dah dapat jgn lupa share di blog tau. Akak memang suka hasil kerja Ayu. Lagi2 keychain I Am tu,..smart sangat :)

      Padam
    2. jom kak Farrah join GA Ayu.. hadiahnya keychain I AM..

      Padam
    3. kak eyda sabar ye
      masih blm ade masa nk buat akk punya tu
      semangat btl kakeyda kan

      Padam
  2. Tahniah Kak Farrah...:) Cantik kan hasil tangan ayu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Cik Mimie. Memang cantik :)

      Padam
  3. comelnya kak Farrah...tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makasih, Sal. Memang comel dan suwit kan :)

      Padam
  4. yeay..seronok nya farra dapat hadiah dari ayu..nak jugakkkk..padahal khaty nie macam rajin sangat BW kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, Khaty. Tingkatkan usaha! Semangat! Mana tau ada rezeki nanti :)

      Padam
  5. Firash..
    teringat cerita sebenarnya saya isteri dia.. hihi..
    Cantik.. best kawan ngan org kreatif ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah zaman hot Firash hihihi

      Padam
    2. Hehehe nasib baik Firash lahir lepas zaman citer tu dah over :)

      Padam
  6. Kak Farrah x ok lagi.. Ala sian akak.. take ur rest and make sure jaga makan ok.. lap u..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Syida. Batuk ni jahat sikit. Lambat nak pergi. Lappp u more!

      Padam
  7. bersinar mata baca ucapan kak farah..sweet angat..hihi

    BalasPadam
  8. Cantik kakk. Seriusss. hihi. Take care kak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik kan! Thanks, Scha. Scha pun jaga diri juga ye.

      Padam
  9. Berbakatnya sampai boleh buat sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayu ni siap ada mesin jahit sulam, Farah. Cantik2 hasil kerja sulamannya.

      Padam
  10. tahniah kak..cantik sangat keychain nama akak tu..ayu memang pandai buat dan kreatif..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah yg sayang sangat nak guna. Cantikkk. Ni pun akak nak letak dlm plastik baru hang balik kat board. Bagi kalis debu sikit :)

      Padam
  11. budak si SS tu nape duduk situ? Sibuk je dia tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia penunggu ooops,..penyeri board! :)

      Padam
  12. Ttu happy si pemberi... yg menerima pn sm kn? ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang menerima happy berganda, Anies :)

      Padam
  13. woaaaaah cantik.. eh kalo CT pun mmg tak guna.. tidakla nak guna gantung sana sini..
    baik simpan..

    ada kawan penah tegur.. dia nampak CT simpan brg2 org kasi dalam 1 box.. apehal simpan benda2 kecik mcm ni.. buat tangkap habuk.. hahaha itulaaa orang tak faham!!! bila kawan kasi..
    ada sentimental value.. tu yang orang x faham kecuali dia pun blogger jugak

    betoi dak..

    BalasPadam
  14. kalau sis JM tu Ayu dapat mcm ni boleh menetes air mata!

    BalasPadam
  15. tahniah kak farrah. hadiah tu pasti memberi kekuatan untuk terus berblogging dan blogwalking

    BalasPadam
  16. Tahniah kak farah... hadiah lawa sangat.

    BalasPadam
  17. tahniah kak
    eh eheh terharu sangat!!!
    terima kasih sudi terima ye
    zfirash da pon 5 bulan kak farrah
    mmg keychain tu nk suh duduk kt board akk tu

    BalasPadam
  18. tahniah kak Farrah :D

    saya x dapat lak.. tu la, x aktif punya pasal. hahahaha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...