Rabu, 27 Mei 2015

Melepaskanmu - Sakura Band (Easy Chords) OST Bidadari

Saya tak tonton drama Bidadari, tetapi saya suka lagu ini. Bagi saya cara vokalisnya bawakan lagu ini sangat natural dan bersahaja.

Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas


Kord Gitar dan Lirik Melepaskanmu - Sakura Band (Easy Chords
OST Bidadari

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
C Em Dm G

C F
Aku menjaga utuhnya cinta
D G
Tapi kau selalu mengingkarinya
Em A
Cukup sudah aku menahan sakit
Dm G
Sebelum teruskan cinta ini

C F
Terlalu lama ku berdiam diri
D G 
Saat kau selalu sakiti hati
Em A
Maafkan ku harus meninggalkanmu
Dm G
Usaikan semua yang ku rasa

(Chorus)
C E
Dan aku pun terluka karenamu
Am
kerna cintamu
C F
Aku harus melangkah jauh darimu
G
dari cintamu


C F
Terlalu lama ku berdiam diri
D G 
Saat kau selalu sakiti hati
Em A
Maafkan ku harus meninggalkanmu
Dm G
Usaikan semua yang ku rasa


C F C G Am Dm

G F G
Hapuskanlah semua tentang kita
C Am
Aku harus melepaskanmu
Dm G
Walaupun ku tak bisa ohhhh

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

25 ulasan:

  1. Kadang-kadang... Orang yang paling kita sayang laa... Yang paling susah untuk kita sayang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Life is complicated kan,...nak buek camno...

      Padam
    2. betul tu kak Farrah..

      Padam
    3. senang citer tak payah sayang sapa2lah.. hehehe..
      sayang diri sendiri..

      Padam
    4. Yes, sayang diri sendiri dulu. Baru beri peluang utk sayang orang lain :)

      Padam
    5. Tengah ada konflik diri ni...huhu..
      Doakan saya ye..

      Padam
  2. hai kak farrah! lama xdtg melawat sini :D kak farrah sehat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, aisya! Thanks sebab datang melawat. Alhamdulillah, akak sihat seadanya :)
      Sorry, dik. Akak pun lama tak jengah Aisya. Tak sempat blogwalking sgt dua tiga menjak ni.

      Padam
  3. lepaskanlah..
    (maaf la k.farrah kureng ngan lagu2 ni.. bab tu klu entry gini, tak tahu nak komen apa.. hehe)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik comelnya Suida :)

      Padam
    2. jangan komen.. komain... ha ha ha...

      Padam
    3. Suida x yah komen...baca je

      Padam
    4. Suida tak layan lagu ke ? wow.. CT layan tapi lagu korea banyak..
      lagu omputih hehehe.. tu kawan kata ngade semacam lagu melayu x layan sangat =P

      Padam
    5. Hihihi tak pelah 'ngade' pun. Citarasa telinga kita berbeza :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Oraittttt! Leh nyanyi sama-sama :)

      Padam
  5. yeay, kita sama la kak. sy pun x follow cite dia tp kalau tgk iklan mesti dgr lagu ni. best kan suara vokalis dorang :)

    BalasPadam
  6. BIDADARI? sis JM pun x tgk cite ni..dgr lagu nye jauh sekali

    BalasPadam
  7. kena dengar kat utube dulu.. tengok ngam ngan taste jiwa ke tak..
    lagu2 nak download kdg2 dpt dr blog Kak Farrah gak.. hehehe..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...