728 x 90

Isnin, 15 Jun 2015

Menang Giveaway By Kameq Deanna

Assalamu'alaikum, 
Selamat memulakan minggu baru!

Last week, saya dapat beberapa kiriman bungkusan dan surat.  Jenuh juga Cekebon dan jiran sebelah rumah jadi 'proxy' untuk tandatangan dan terima parcel-parcel saya. Salah satu kiriman adalah daripada Sis D. Bulan lepas, Sis D anjurkan GA dan saya terpilih sebagai salah seorang pemenangnya. Yeayyyyyy! Entri penyertaan di sini. Pengumuman pemenang di sini.

Screenshot from Blog Kameq Deanna
Meriah GA Sis D ni. Ada banyakkkkkkkk hadiah dan saya dapat towel hanger. Cantik kan?! Cekebon dah jeling-jeling menunjukkan minat. Suka sangat dengan benda yang boleh gantung-gantung.

Alhamdulillah, selamat sampai hadiahnya =)

Sis D @ Bloggers Board

Nota kecil comel tu naik Bloggers' Board lah. Dah ambil gambar towel hanger tu, tapi tak sempat print lagi. Nanti dah print, saya tepek sekali di board.

Thanks so much, Sis D! Haaaa,...siapa yang belum kenal dengan Sis D, pergilah hulur salam perkenalan segera. Saya ingat lagi antara entri-entri awal Sis D yang saya baca adalah mengenai kuih-muih dan sajian tradisional dari kampungnya di Sarawak. Seronok dapat kenal pelbagai kuih yang kita susah nak cari di Semenanjung. 

Blog Kameq Deanna merupakan blog personal yang ada macam-macam - food and recipes, useful and interesting info, catatan perjalanan, percutian dan shopping-shopping....Tuan punya blog pula orangnya friendly, ada a good sense of humor dan yang paling penting,...suka kari dan pandai masak kari! Heheheh love you, Sis D!


Psst! Buat teman-teman dan adik-adik yang dah lama saya tak kunjungi blog mereka, jangan jauh hati ye. Sekarang tengah super busy. Tak dan nak blogwalking dan balas komen. In Shaa Allah, akan jejaki kalian juga cuma antara cepat dengan lambat je :)


37 ulasan:

  1. Tahniah Farrah..u r a lucky girl..dalam ramai yg join no Farrah yg selected mmg bertuah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, sis! Tak sangka gak terpilih lagi2 nombor penyertaan saya #1. Encik Random jarang pilih nombor tu heheheh

      Padam
  2. yes..ingat Deanna...ingat Kari...heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaaha...kari tetap dihati

      Padam
    2. hehehe.. Deanna dan kari kan memang tak dapat dipisahkan..

      Padam
  3. Alahmdulillah dah sampai hadiahnye...risau jugak takut pecah...terima kasih sekali lg coz sudi join GA sy...nnti join lagi yerrr...hahahahah

    hahahhaha....pandai masak kari ehh farrah...sedap belum tentu la kan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Sampai tanpa cacat cela :)
      Ala Sis D rendah diri pulak. Dah namanya Ratu Kari, of course lah sedapppppp! Cuma saya tak leh tulis kat ataslah sebab tak pernah rasa lagi hihihi

      Padam
    2. hahahhaha....ratu kari yeerr...hmmm...dh lama xmengari ni

      Padam
  4. tahniah kak Farah comel sangat hadiah tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comelkan,..Cekebon setiap kali masuk bilik kraf, hint akak. "Tak nak guna ke mende tu, kak?" Hihihih

      Padam
    2. hihihihi cekebon berkenan la tu nak rasmi menda tu

      Padam
    3. Dia segan nak mintak, tapi setiap kali nampak, dia kasi hint baik punya :)

      Padam
  5. tahniah.
    da lama aida x dpt hadiah giveaway.
    ha ha ha takde luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada rezeki Aida, Insya Allah :)
      Saya pun sekarang ni tak join GA sangat. Tak sempat :)

      Padam
  6. tahniah.. join jgak GA tu.. tapi xdak rezeki..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry. Ada rezeki kat tempat lain, insya Allah :)

      Padam
  7. tangan banyak ong lah kak farrah ni
    mesti lekat punya! =)
    appaun tahniah ye

    BalasPadam
  8. Tahniah Cikgu! Andalah yang Kari cari... keh keh keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahhahaha....xsesia mencari tauuuu....nnti belanja kari 1 bungkus k....hahhahaha

      Padam
    2. Hahahah Nak kari udang galah, sis!

      Padam
    3. Nak kari udang galah! kari udang galah!

      Padam
  9. Balasan
    1. kan..kan...kannn.....hihihih *sambil kembang hidung*

      Padam
    2. Sangat comel, sweet, cantik,...cukup pakej :)

      Padam
  10. Cekebon x wonder ke kak.. nape akak slalu dapat hadiah ? mak CT dulu asyik tanya je..
    dia x mengerti hahaha lama2 dia x heran dah.. kadang2 dia plak ada tnya.. ko xde send apa2 ke skrang..

    BalasPadam
  11. wahh bestnye menang ye
    tahniah kak farrah
    hadiah pon dah selamat smpai kan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...