Selasa, 7 Julai 2015

Domo Arigato, Dylla Rezan

Sekitar Mac yang lepas, saya ada joined Segmen Blogwalking Bersama Dylla Rezan. Alhamdulillah, ada rezeki menang rantai kunci daripada si cantik manis ni. Tetapi, dek kerana kesibukan belajar dan tuntutan rutin harian, Dylla dah informed awal-awal yang hadiah akan dipos lambat. Tak de hal, dik! Akak yang tak buat apa-apa ni pun tiap-tiap hari busy, apatah lagi Dylla yang tengah buru title 'Dr.'. Hahahah over tak perbandingan akak?

Anyway, inilah hadiahnya. Siap ada kad raya minta maaf lagi. So sweetttttttt!


Kad dan keychain from Dylla
Tengoklah tulisan cantik si bakal doktor ni. Sebutir-butir! Sejuk mata memandang :) Ni kalau buat karangan berapa muka surat pun, sanggup akak baca sampai habis! Heheheh. 

Thanks so much, Dylla. Tak ada rasa marah walau sebesar hama pun! Faham awak tu busy. Nway, all the best for your future undertakings. Belajar elok-elok, rajin - rajin but at the same don't forget to cherish life!


Dylla @ Bloggers' Board


Dok elok-elok eh :)

Nak kenal dengan bakal doktor bertulisan cantik ni? Terjah sini. Ada food reviews, citer travel sana-sini dan banyak interesting articles that can give you all something to ponder.




Psttt! Sorry, hari ni saya bad mood. Tak leh gi blogwalking, takut buat onar.

54 ulasan:

  1. comelnya!kak Farrah, kad raya dah sampai..thanks so,so much!nanti tolong email alamt kat email hari tu.ada sesuatu nak bagi.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, selamat sampai! Sorry ye, itu je tanda ingatan yang sempat dikirim :)
      Oh, akak dah email add heehehehehehehheeeeeee

      Padam
  2. comelnya tulisan. macam tulisan akak lah..sebutir, sebutir.. comel jee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantikkan tulisan dia,..tulisan doktor tuh!

      Padam
    2. nanti dah jadi doktor, tulisan mesti berubah.. haha.. bukan apa, kejar masa

      Padam
    3. Hikhikhik nanti kita tengok ye :)

      Padam
  3. Kebiasannya tulisan dokter macam cakar ayam tapi yg ini sgt comel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, erna. Ni exceptional case :)

      Padam
  4. Comel Kad tu..hehe..Tahniah Kak Farrah..semoga terus dimurahkan rezeki.amin :)

    BalasPadam
  5. jom terjah
    heee mmg comell pon tulisan
    snng nak paham
    so suwitt kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. terjah dik, jangan tak terjah :)

      Padam
    2. tulisan kak farrah pon comell je
      adikayu puji taaauuu
      dah dpt kad kak farrah bg tu
      cantikk sgt

      Padam
    3. Hikhik ala ayu tulisan cam budak sekolah tak abis belajar tu pun comel ke? kemsalam kat adik ayu ye :)

      Padam
  6. Awww Kak Farrah ni siap buat blog post lagi ni nak terharu nangis ni hehe segan saya! *blushing* Kak Farrah ni puji habis kembang saya tak muat dah duduk atas kerusi hahaha. You're welcome Kak Farrah! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini dia tuan doktor dah sampai! Mestilah buat entri special. Tanda penghargaan gitu. Tak muat dok kat kerusi? Alaaa Dylla kecik je, kalau kembang pun tak sampai tak muat pintu ;)

      Padam
    2. jaga2 jgn kembang sangat, nanti xmuat baju raya.. dah sudah kena beli lagi

      Padam
  7. Balasan
    1. sama2 jeles2 ni ekin baru 1 dapat Kad raya

      Padam
  8. tulisan Ardilla tu sekali imbas sebijik cam tulisan dak Farrah gak....bulat-bulat....cumanya berapa lama ambil masa nk tulis tu kan...teliti tul....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali imbas adalah,.. hahaah tapi kalau diteliti, tulisan si Dylla ni jauh lagi kemas :)

      Padam
    2. haah....betul tu JM...sy tgk pun mula2 mcm tulisan farrah jugak...seketul2 tulisannya...kemas...sy suka.....hihihihi

      Padam
    3. Alamak malu la titewww sis D suka tulisan titew (menggedik jap kat sini)

      Padam
  9. dari segi tulisan tu boleh guess karektor seseorang termasuklah karektor cikgu Farrah ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihi karektor cikgu Farrah gimana ya mbak Jari Manis?

      Padam
    2. pandai imbas karektor melalui tulisan rupanya..

      Padam
  10. Jarang doktor bertulisan cantik dan sebijik2 camtu. Cute jer nampak...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang baca. Comel sebutir-sebutir :)

      Padam
  11. Seronoknya dapat guft... nak jg boleh . Rerajin bw dan join contest lps ni neh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang seronok, Lina. Selamat berblogwalking & join contest ye :)

      Padam
  12. sonok tol dapat kad raya kan..hehehehe....farrah....sy dh dpt kad yg farrah kirim tuhh....tanjat titew tauuuuuu.....mekasih bebanyak....tak sgka dapat kad tuhh....sy sukaaaaaaaaaa......hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah sampai? Alhamdulillah. Eh, mestilah ada untuk Sis D. Tapi kad biasa-biasa jelah. Kirim tanda ingatan. Glad that you like it :)

      Padam
    2. tu bukan kad biasa2 tu farrah...luar biasa coz buat sndiri...bukan senang dpt hehehehe....

      Padam
    3. Terharu saya :) thanks sis D

      Padam
  13. biar lambat, asalkan dapat :)

    hopefully mood farrah ari ni ok sudah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh alhamdulillah.
      Hari ni dah OK, Aida :)

      Padam
  14. Comelnya kad kucing..
    Bakal doktor ke? Hehe.saya dulu pun tulisan cantik.
    Skrg? Tulisan sdri pun x blh baca.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak boleh baca tulisan sendiri tu dah penat sangat tu, Shikin :)

      Padam
  15. ingatkan saya seorg yg tulisan sebiji sebii camtu . ada geng juga rupanya . sat gi terjah blognya ...

    BalasPadam
  16. Hai kak farah cantik kad tu. Jangan bad mood k. Banyak kan rehat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan...thanks, aRz. bad mood sekali-sekala je hahahah

      Padam
  17. Eh eh lain pula tulisan bakal doc. Kemassss. Heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemas dan rapi kan....sebutir-sebutir dia tulis :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...