Rabu, 15 Julai 2015

Kad Raya - Sis Jari Manis

Sebut sahaja Jari Manis, terus teringat segala yang manis-manis! Sweet suwittt gitu. Heheheh kad raya kali ini datangnya daripada tuan punya blog Jari Manis Travel. Siapa yang tak kenal, mungkin paksi blog kita berbeza,..tu sebab tak selisih :)

Rasanya setiap bulan dapat kiriman kasih daripada akak kita ni. Buka peti surat terus senyum meleret seorang diri. Dah kenal tulisan siapa :) Lupa sekejap terik matahari yang mencanak-canak atas kepala.

Inilah kad raya daripada Sis JM!
Dapat sampul raya sekali :)

Sis JM sayang,
Terima kasih banyak-banyak atas kiriman kad raya ni. Terima kasih atas ingatan. Saya doakan rezeki Sis JM sentiasa melimpah ruah, hati malar lapang dan hidup sentiasa didampingi kegembiraan, keceriaan dan kasih sayang. Saya masih berhutang beberapa hadiah tau dengan sis. Tungggguuuuuu!


More on Sis JM:
 

50 ulasan:

  1. cantik kadnya,..
    eh sampul raya pun dapat jugak ke kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi dapattttt. Paham2 lah akak pemurah kita ni. Kali ni Sis JM sponsor sampul raya :)

      Padam
    2. heheh CT dapat kasi kat mak ayah.. iols kan x kasi duit raya lagi.. so xdelah nak guna sampul.. hehe..

      Padam
    3. Ohhh in that case memang tak yah guna sampul :)

      Padam
  2. Farrah sayang...terharunya sis JM baca entri ni..sis JM aminan semua doa tu...aminnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya lagi terharu sebab berada dalam kalangan insan-insan yang Sis ingat :)

      Padam
    2. bak kata Akak JM.. kita sama2 kawan2 bloggers lah yang akan support each other.. kalo dak sapa lagi betoi dak ?

      Padam
    3. Setujuuuuuuuuuu! Support each other :)

      Padam
  3. "Lupa sekejap terik matahari yang mencanak-canak atas kepala" ahahaha..kelakar lah dak Farrah sorang ni...Kirim Salam pada Cekebon eh..Assalamualaikum...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cekebon kirim salam balik pada Anakanda Jari Manis. Dia kata Happy Happy Happy Hari Raya! Stay Sweeet!

      Padam
    2. Waalaikumussalam bunda Cekebon....semoga sentiasa sihat ye aminn..ada rezeki nanti kita jumpa yek

      Padam
    3. Cekebon ni omey saaangat lah.. !!
      nanti CT nak request lontong k hahaha.. x abes2 lontong =D

      Padam
    4. Hahahah CT buat akak gelak besarlah! Nanti tukar nama jadi CT Lontong lah :)

      Padam
  4. Tahun ni GST so dapat dapat sampul raya je lah ye hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahaiiii ni pun dah lebih daripada cukup :)

      Padam
    2. paling penting Farrah sayang sis JM hehehehe

      Padam
    3. Sayangggggg ketat-ketatttttt!

      Padam
    4. hahahahaha.. okay ini lawak.. GST pnye pasal ye..

      Padam
    5. GST memang musnahkan bajet raya kita hihihi

      Padam
  5. Kad raya putrajaya... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kad raya dari putrajaya posmen tak pening.. tapi kalo kad nak ke putrajaya mmg posmen pening sket hehe

      Padam
    2. Pening-pening lalat gitu! :)

      Padam
  6. eh eh..sampul Raya tu ada isi tak?hehe.kad saya hantar sampai x kak Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sal,...nanyi sikit
      ♪♫ Girang hatiku badan bertuah...♪♫
      Terima kasih, Sal. Baru korek peti surat tadi. Kad Sal dah sampaiiiii!
      Thanks so much, dik!

      Padam
    2. i is mrajuk lagi ni.. mane kad untukku Kak Sal ? maaaaanaaaa ?

      Padam
    3. Dah buat perangai dah si paling comel nih :)

      Padam
  7. yeay!

    Dapat sampul duit raya... hehe...

    Boleh Firah tolong isikan isi dalamnya...?? heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firah nak tolong isi? Heheheh susah-susah aje...

      Padam
  8. Wah, bestnye :) Tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
  9. I nya xdapat lagi.. posmen tak sempat hantar le tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suida..sabor ye...kalau sampai hari raya ke 7 pun still raya..kita kan raya sebulan :-)

      Padam
    2. posmen pun nak braya Suida.. sabaq.. kad kad CT konpem smpai lepas raya ketujuh wakakaka..

      Padam
    3. Tak pe...raya kan sebulannnnnn :)

      Padam
  10. comelnya kad raya pink nah dio... xaci ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasalah.. Akak JM mesti dengan kaler pink dia tu berpisah tiada heheh..

      Padam
  11. hehehe siap
    dapat sampul duit raya lagi tu.. ce cek satu2 kot2 ada duit raya hehehek..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah CT banyak buat akak gelak la dgn komen2 CT lately :)

      Padam
  12. Ingatkan kak JM bagi sekali duit raya. hehehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah masuk kategori tak layak dapat duit raya hikhik ;)

      Padam
  13. Siapa xkenal sis JM..semua kenal... Huhu
    Dlm sampul ada duit raya x

    BalasPadam
  14. Bestnya....dapat kad raya....

    BalasPadam
  15. eheheh ayu pon dapat gak dr sis JM

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...