Selasa, 11 Ogos 2015

Kord Gitar Hanya Nama Mu - Caliph Buskers (Easy Chords)

Kord Lagu dan Lirik Hanya Nama Mu - Caliph Buskers

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.



(Intro)
Am

Am                          D                    Am
Hanya nama Mu ku puji ku sanjung
D                             E                  Am
Di lafaz pertama suara azan fajar
Am                           D                  Am
Langkah kananku seperti dilindung
D                                      E                      A
Andainya tersandung rebahku bersujud
F                          G         Em                 Am
Dan hanya nama Mu ku puji ku sanjung



 Am               D                  Am
Adakalanya linang air mata
D                                 E                  Am
Tertumpah ke pipi menerima takdir
Am                        D                   Am
Namun imanku tidak akan runtuh
D                            E                   A
Ku ambil ikhtiar berdiri semula
F                           G       Em                 Am
Dan hanya nama Mu ku puji ku sanjung
 


(Chorus)
F                         C
Di akhir perjalanan ini
G                                      D
Yang mencari petunjuk Mu
F                           C                      E
Ku doa agar kehadiran disambut
F                        C
Semoga namaku terdiri
G                                 D
Di antara yang terpilih
F                   Em                            Am
Menjadi tetamu di taman Mu nanti

G C Dm E


Am                       D                  Am
Setiap masa tak pernah ku lupa

D                                   E                  Am
Sinar yang Kau beri dalam hidup ini
Am                 D                    Am
Bila tibanya nyawaku di dunia
D                                     E                       Am
Kau panggil kembali dengan nafas akhir
F                         G      Em                   Am
Hanyalah nama Mu ku puji ku sanjung

Ulang (Chorus)




DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ni single Caliph Buskers, SS. Saya pun baru dengar.

      Padam
    2. selalu gak keluar radio..best!

      Padam
    3. dh kuar kat radio ehhh...xpernah dgr lg lagu nihhh hihih

      Padam
    4. Dah, sis. Ada jadi OST drama lagi,..tapi saya tak sure drama apa :)

      Padam
    5. ooo...jd OST drama eh...sy pulak xtgk drama..lg laa lambat hahaha

      Padam
    6. OST drama apa?? ahhahahaa (Nampak sangat tertinggal keretapi)

      Padam
    7. SS dia layan lagu hindustan je.. dalam hati ada taman tu.. miahaha..

      Padam
    8. SS layan lagu jiwang! ha ha ha...

      Padam
  2. sambil baca sambil nyanyi.. hehe

    nak main gitar, tak reti.. hek2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadilah tu :)
      Tolong nyanyi pun dah cukup dah!

      Padam
    2. saya pun termasuk dalam geng tak pandai main gitar

      Padam
    3. miahahaha samalah kita Zaf.. angkat gitar je pandai..
      petik x reti.. hancus jadinya..

      Padam
  3. Lagu ni selalu kuar radio sekarang..best juga.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pernah lagi dengar kat radio... mungkin sebab radio saya dah rosak. hehe

      Padam
  4. Balasan
    1. JM.. nanti kalau panjang-panjang susah pulak nak tekan guitar tu

      Padam
    2. hehehe kalo panjang kang satu lagu jadi 10min orang sempat tido while dngr lagu..

      Padam
    3. mungkin ikut style Indonesia.. lagu pendek2 je tp ulang2..

      Padam
    4. Nak panjang cemana lagi Jay Emm???

      Padam
    5. nak panjang satu kertas kajang boleh?

      Padam
  5. ooo.. caliph busker ada keluar lagu baru erk? (baru tahu)

    BalasPadam
  6. Wah, dah ada lagu sendiri :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. maju dah diorang ni.. kena support sbb berbakat =)

      Padam
  7. penah dengar.. lately kalo drive p keja skrang dngr radio.. so tau jugak lagu2 melayu..
    kalo dak lagu kpop jew terus blur dgn lagu melayu..

    BalasPadam
  8. hanya namamu~~~~

    wahh kak, bile mahu ajar main gitar niiii

    BalasPadam
  9. sedap lagu nih.. dok dengar jugak kekadang..

    BalasPadam
  10. sbnr nyer...sy br je dgr lagu ni kelmarin

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...