Ahad, 6 September 2015

Dapat Sijil Cantik Lagi!

Bulan ni dapat sijil cantik hasil kreativiti Cik Mimie lagi. Saya jadi salah seorang pengomen tegar untuk bulan Ogos. Bersesuaian dengan bulan kemerdekaan, sijil penghargaan Cik Mimie ada elemen jiwa patriotik gitu :)

Certificate of Awesomeness

Terima kasih banyak-banyak ye, Cik Mimie. Terima kasih sehati sejiwa! Cik Mimie pun merupakan salah seorang tetamu hebat saya untuk bulan Ogos. (Entri - Tetamu Hebat Ogos)

Nak tengok sijil-sijil cantik Cik Mimie yang lain? Sila terjah sini.
Takpun, kalau nak tahu cerita sebenar Cik Mimie dan spoonerismnya, (antara entri yang selalu muncul dekat stats) boleh intai sini.




48 ulasan:

  1. Salam singgah sini FM....wahh...cantik sijil penghargaan dari cik mimie....tahniah FM...

    BalasPadam
  2. Tahniah kak farrah..Mmg cantik sijil yg cik mimie buat..wana pun dapat juga :)

    BalasPadam
  3. seronoknya..namy dah lama xdpt sijil..sejak tamat sekolah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi sijil ni memang mengingatkan akak pada zaman2 sekolah dulu :)

      Padam
  4. tahniah kak farah. Amboi boleh kumpul sijil dan print ni. Lepas tu masuk dalam plastic folder macam dulu tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi kira buat satu folder khas utk simpan sijil blogging :)

      Padam
  5. Tahniah kak farah ekin pun ada gakbbelum sempat lg nak buat entri huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kak farah hari ini dah share tu entri autopost hihihi

      Padam
  6. Lama tak terjah Cik Mimie.. Tak dan la sekarang ni..kena pilih2 je.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe. Nanti free leh terjah Cik Mimie :)

      Padam
  7. tahniahnyer cik farah mather father tuuuu., hehe2

    BalasPadam
  8. Tahniah kak Farrah...wahhh dapat sijil... lama Ros tak dapat. Kejap timbul kejap tenggelam la katakan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pelah, ros. Lepas ni leh kayuh balik. Ros kan baru tukar tempat kerja...

      Padam
  9. TAHNIAH!!! boleh print n ltk dlm frame ;-)

    BalasPadam
  10. tahniah Farrah dapat sijil menarik daripada Cik Mimie..

    BalasPadam
  11. bulan ogos tak layak, sebab kurang BW.. huhuhu..

    BalasPadam
  12. tahniah kak farrah
    akak memang layak pun =)

    BalasPadam
  13. waahhh! cik mimie bagi Farrah sijil , hebat tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka sangat sebab sijil Cik Mimie cantik2 =)

      Padam
  14. rajin jd top komen akak ni.. mana2 pun ada :) tahniah

    BalasPadam
  15. Cik Mimie mmg kreatif..setiap bulan ada je sijil dengan template yg berbeza kan...cantik lak tu...sis JM pun dapat :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rajin dia buat kan, sis! Syok kumpul sijil :)

      Padam
  16. salute kat cik mimie :)
    sungguh kreatif dan rajin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang, Aida. Tiap2 bulan dia buat sijil cantik!

      Padam
  17. Penghargaan kecil buat kak farrah yg rajin jengah blog Cik Mimie :) Terima kasih sgt2 :) hehehe

    BalasPadam
  18. ha, jangan lupa print n liminated tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak nak print letak kat dalam scrapbook :)

      Padam
  19. untunglah dapat sijil.hihihihihhih.. btw tahniah kak... :D

    p/s:nanti saya pon nak buat sijil lah..hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ikhwan. Good idea tu! Mana tahu esok lusa merasa dapat sijil daripada ikhwan pula :)

      Padam
  20. cik mimie xpenah miss nak bg sijil pade pengomen tegar nya kan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...