NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Ahad, 3 Julai 2016

Kad Raya 1437 - SS | HH

Bertambah gumbira saya apabila menerima kad daripada dua sahabat baik ini. Satu keping daripada SS dan satu lagi daripada HH. Bagi yang kenal mereka pasti dah terbiasa dengan kisah kembara SS dan HH yang penuh adventure, penuh suka duka dan drama (Tang drama tu yang mahal!). Di bawah ini kad yang dikirim oleh mereka.

Kad berwarna biru daripada si pencinta biru, SS. Tengok printed address je dah dapat agak daripada siapa. Aci a.k.a Wa Ah Kak dari Johor yang hantar :)



Kad kartun comel ini pula daripada HH. Heeee ada juga untuk kita! Senyum lebar saya baca kadnya.

Dearest SS and HH,
Terima kasih banyak-banyak atas kad dan ingatan kalian. Selamat menyambut ketibaan Syawal. Moga raya tahun ini ceria, penuh warna-warni, meriah kebabom dan happening. Selamat mudik sempena lebaran. Kalau main mercun ke bunga api ke, ingat-ingatlah kat saya ye.


22 ulasan:

  1. rajin betoi depa hantar kad raya.. ehehe..

    BalasPadam
  2. datang hari ni nak cek ranking.. ooops dah bertukar Julai ehehe..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. hahhaha amboi hilang ... ada ada saja menyepi nak tgk sis JM duk atas hahahha

      Padam
  4. assalamualaikum farrah.
    maaf sebab lama x berkunjung kat sini :)
    kesibukan di luar jangkaan.
    keje opis. keje part-time. famili. ramadhan.

    aida dpt 4 kad raya aje thn ni.
    and aida x sempat nak prepare kad raya for frens.
    member da tak dpt buat tempahan aida yg last minit :)

    BalasPadam
  5. kad kartun.. Firah pun suka kad kartun dari dulu sampai sekarang sebab rasa kad kartun ada maksud yang tersembunyi.. hehe

    BalasPadam
  6. Kelakar yang kartun tu..

    Selamat hari raya farrah. Maaf zahir batin 😊

    BalasPadam
  7. Harap harap kad raya utk cekebon dah sampai laa ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak post skali ke ? Cekebon tengah bercuti tuu ehhe.. nanti dia balik dia cek =P

      Padam
  8. dapat juga kad raya daripada SS..

    BalasPadam
  9. cm da lama x tgk kt raya mcm ni... dulu selalu jumpa dlm sisipan majalan ujang or gila-gila

    BalasPadam
  10. wah, makin bertambah koleksi kad raya kak Farrah!

    BalasPadam
  11. sapelah tak kenal SS n HH tu..kalau x kenal mmg rugi...sila terjah blog SS yg menarik utk di baca tu...mcm2 drama ada..tu yg BEST

    BalasPadam
  12. jeles nyer :(
    aida x byk dpt kad raya.
    nampak sgt x glamer ha ha :)

    BalasPadam
  13. SS punya kad raya sampai lepas raya .. hehhe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...