NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 7 September 2016

Kord Gitar Sakit - IamNEETA (Easy Chords)

Antara lagu teratas dalam playlist saya buat masa ini :)


Kord Gitar dan Lirik Lagu SAKIT - IamNEETA

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)
Am Dm G E
Am Dm G E


Am Dm
Sakit yang ku rasakan
G E
Mengaburi jiwa ini
Am Dm
Dendam yang kau berikan
E
Cukup di sini

(Chorus)
Dm
Mengapa mudahnya
G
Kau sakiti
C
Mengapa mudahnya
F
Kau lukai
Dm
Mengapa kejamnya
F E
Kau menghancurkan hati perasaan ini

Am Dm G E

Am Dm
Putih bersih cintaku
G E
Kau racuni hingga mati
Am Dm
Cinta yang kau berikan
E
Cukup di sini

Ulang (Chorus)

Dm
Siksanya hati ini
G
Kau slalu sakiti
C
Kau membukakan pintu ini
F
Namun engkau menusuk ke dalam
Dm
Hingga dasar hati
F E
Kau mencabut nadi cinta ini

Ulang (Chorus)

Dm
Sakit yang ku rasakan




DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. memang lagu frust nih.. apapun best lagu nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali sekala layan lagu frust memang bestttt :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Rindu Intan juga. Nanti ada masa, Farrah datang jenguk Intan ye :)

      Padam
  3. macam first time dengar lagu ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun baru lagi dengar lagu ni :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Amboiiii,..sakit bebenor nampaknya :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Kannnn,...akak suka suara vokalisnya :)

      Padam
  6. Bestnya kalau pandai main gitar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun bukan pandai main sangat, Sis Nora. Petik2 asal keluar bunyi utk hiburkan hati :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Heheh itulah chord yang perlu dimainkan :)

      Padam
  8. nak kena belajar balik petik chord dah lupa

    BalasPadam
  9. iamneeta ni kenal
    tp mcm mane ea lagu nie...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...