Sabtu, 3 September 2016

Pokemon Ogos FAMF Tower (Tetamu Hebat Ogos)


Credit


Pokemon Ogos Saya =)


Terima kasih banyak-banyak! Pengomen terbanyak bulanan akan dapat small gift daripada saya, tetapi kena tunggu lama sikit. Nanti saya uruskan hadiah-hadiah kalian secara pukal sekali harung.
Got to go! Saya terpaksa tinggalkan tower. Jumpa lagi nanti!


48 ulasan:

  1. hehehe.. sebab tak main game Pokemon, tak tau nama apa.. tau si Pika yang comel tu jaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun kenal si Pika tu je, Firah :)

      Padam
  2. tapi suka ZF, Cik Ash ngan Cik Mimie punya pokemon.. comeyy ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Piplup, Squirtle, Cik mimie punya tak kenal sebab baru sangat

      Padam
    2. Comel macam tuannya kan zaf hihihihi

      Padam
  3. terima kasih Kak Farrah sebab jadikan Firah pokemon tak tau nama tu.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik ada Sal tolong letakkan nama :)

      Padam
  4. hahahahaha comel sangat la ekin punya

    BalasPadam
  5. oh namaku hilang. takpe, nanti saya join Team Rocket dan curi semua pokemon tu.korang sabaq sat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sal busy,..tak yah nak rocket2 sangat. Kang tercicir pulak :)
      Ini akak gurau nih....jangan salah baca,..

      Padam
  6. tahniah buat semua.. entah bila nk msk ranking pokemon go. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ranking dalam hati akak dah masuk dah,...

      Padam
  7. Sis JM kita geng api tu.. Kihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. kahkah.. cicak boleh kluarkan api kak Sal..hihihihihhi..

      Padam
    2. Muka comel innocent tapi boleh keluar api tuh!

      Padam
  8. Cyndaquil mmg cute.. Kihkih.. Chikorita ponn..

    BalasPadam
  9. Tahniah buat semua yang dapat gift comel dari FMF..geram jugak SB tengok..hehee

    BalasPadam
  10. adeh..jatuh tangga ke 2..x leh jadi ni ;p

    BalasPadam
  11. comel2 lah watak pokemon tu tapi satu pun sis JM x kenal

    BalasPadam
  12. Yana mmg terbaik lah..beza 2 komen je kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM dan Yana mmg bersaing dari dulu lg nih...

      Padam
    2. tak besaing aih , beriringan dengan sis Jm

      Padam
  13. Farrah..x perlu lah bg small gift lagi..dh byk tau..komen kat sini ikhlas tau

    BalasPadam
  14. sis JM pun nk beri small gift utk top comment to kumpul dulu..nanti pos pukal jek

    BalasPadam
  15. whoahhh tahniah semua :D
    follow sini #564
    follow kita balik ye kak farah :D

    BalasPadam
  16. Yeay kali ini dapat masuk dalam carta..

    BalasPadam
  17. Walaupun tak kenal nama-nama pokemon nih, tapi majoritinya comel2, lawa2.. sesuai laa dengan demam Pokemon sekarang..

    BalasPadam
  18. salam singgah hujung bulan baru mai sikit skit semnagtt

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...