NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 12 Disember 2016

Thumbprints Tree Tetamu Hebat November

Assalamu'alaikum,
Terlambat lagi nampaknya saya buat entri penghargaan Tetamu Hebat bulan lepas. Sorry.
Better late than never, right?!

Jom tengok siapa yang kerap datang menyerikan FAMF Tower sepanjang November.





Domo arigato! You all memang awesome


22 ulasan:

  1. Salam singgah sini Farrah..wahhh...tahniah kepada semua...mereka memang awesome...

    BalasPadam
  2. selalu buat gak dulu2 masa sekolah

    BalasPadam
  3. tahniah kepada yang tersenarai =)

    BalasPadam
  4. Tahniah buat semua yang tersenarai.

    BalasPadam
  5. yeay ! ada lagi nama terselit kat situ... tocey2

    BalasPadam
  6. cantiknya pokok and gift card tu... nak yang printed punya boleh ? heee

    BalasPadam
  7. Selamat ke Alam Disember ya kak farrah

    BalasPadam
  8. hok aloh! tersangkut kt pokok tu... heheheh sm2 macih...

    BalasPadam
  9. wahh! yeay saya ada dalam senarai...

    BalasPadam
  10. Rasa cam dah lama tak hai hai haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...