Rabu, 31 Mei 2017

Beli Barang Kraf dari Peppermintzakka

Baru-baru ini saya mencari clear stamps Calendar. Tidak kisahlah design yang macam mana. Janji ada kalendar sebab nak guna buat kad + untuk buku reminder saya. Cari punya cari, survey punya survey, jumpalah apa yang dihajati di satu kedai online ni - Peppermintzakka.

Niat di hati nak beli clear stamp itu je. Tetapi, banyak pula benda comel-comel yang ada kat Peppermintzakka. Tergoda + rambang mata = 5 item!

Purchased  on late night of 20th May, items received on the 24th. Punyalah berbunga-bunga hati, barang yang dibeli selamat sampai ke tangan.  Cara pembungkusan memang tiptop! Pakai kotak, plastic wrap,..so barang yang kita dapat memang dalam keadaan baik. Tanpa cela. 👍


Sejuk hati tengok packaging barang cantik dan sweet begini 😆

Tattadaaaaaa!

 Inilah pesanan saya,..

PeppermintZakka Clear Stamps Collection (Calendar) X 1
Twilight Practical TimeLine Washi (Set of 2 - Date/Time) 15mm x 8m X 1
Mikimood Glorious Royal Red Floral Washi Tape 20mm x 10m X 1
Water Drop Luxury Soft Matte Ink Stamp Pad - Spring Pansy X 1
Water Drop Stardusk Pigment Ink Stamp Pad - LBlack SD-030 X 1

Freebies 😜- Cute Cartoon Stamps, Japanese Style Pattern Sticker & Decorative Cards (Yeayyyyyy! Domo arigato!)

Seronok betul! Bertambah stok barang kraf dan stationery.  Haa,.. kalau berminat, pergilah intai-intai laman web Peppermintzakka atau di Shopee.

9 ulasan:

  1. alamak, lomah semangat tengok benda comel ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe memang lemah semangat kan,..

      Padam
  2. Rajinnnya Farrah. Siqah tak pernah kaji pun barang2 camni ada jual kat mana. Tak tahu nanye kalau beli nak buat apa. Siqah tak kreatif. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala Siqah, jangan cakap begitu,..belum cuba belum tahu :)

      Padam
  3. bgs penjual mcm ni... x de laa smpi ke tangan pembeli tggl habuk je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, jadi kita tak serik nak membeli lagi :)

      Padam
  4. wahhh cantik2 laaa kak. nak try,nak try xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila try,..hobi kita sama hahahah

      Padam
  5. wawa tak tahu nak pilih apa kalau tenogk comel2 ni.. hehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...