728 x 90

Rabu, 17 Mei 2017

Chords True Love - Kata Hati (Easy Chords)

Berderet-deret permintaan nak chords True Love! Terkial-kial juga saya pagi ni apabila check inbox. True Love? Lagu apa? Filem baru ke? Rupanya True Love ni bukan filem tau, ni projek Naelofar Hijab Raya Campaign untuk 2017. Saya pun baru tahu lepas tengok klipnya.

Sekali dengar, terus jatuh cinta dengar pertama dengan lagu ciptaan Aizad dan abangnya ni. Nyanyian Dhany, vokalis Kata Hati pun sangat ummmmphhhhh! Hari ni, saya memang seharian dengan si Kapok. Jadi, ada masa free, buat easy chords True Love. Masih raw. Mungkin ada a few notes yang perlu ditukar (in case you all rasa kurang kena). Dah nak masuk rehearsal, so tak sempat nak teliti sangat. Nanti kalau ada apa-apa perubahan, saya update. Till then, selamat berdendang! 


Kord Gitar | Kunci Gitar  True Love - Kata Hati (Easy Chords)
OST True Love - Naelofar Hijab Raya Campaign 2017 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
E

E Am
Malam-malamku tanpamu
B7 Em
Dingin sejukku terasa
E Am
Di sini harummu mewangi
B7 Em
Sejujurnya kau selalu ada

Am D
Kau penyeri dalam hidupku
G C
Ku kan menjagamu tiap detik waktu
Am  B7 Moga kita bahagia

E Am
Seribu batu terpisah
B7 Em
Takkan berubah kasihku
E Am
Hanya kau saja yang kumahu
B7
Sejujurnya ohhh

(*)
Am D 
Kau penyeri dalam hidupku
G C
Ku kan menjagamu tiap detik waktu
Am  B7 E
Moga kita bahagia selamanya

ohhh

(**)
Am
Genggam tanganku
D
Jangan pernah lepaskan
G C
Izinkan aku mencintai dirimu
Am B7
Moga kita bahagia

Em Am  D
G D Am B7

A
Till the day I die
B
You'll be by my side
Em
Forever you and I
A
Oh my love
Em
Just you me
C
Could this be
Am B
They call true love

Ulang (*) dan (**)

Am Em
Moga kita bahagia
Am Em E
Moga kita bahagia




DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

5 ulasan:

  1. kalau pakai tudung ni boleh jumpa true love tak masa raya? kalau boleh nak order seploh..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah mari kita coba! mungkin kena beli setiap satu tudung true love ni baru mujarab!

      Padam
  2. pakai tudung ni bleh jadi cam neelofa x ms raya nnt? hahaahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Antara dua, tak jadi macam neelofa,..jadi neelopak ;)

      Padam
  3. true love laa sangat.. true love kita dengan tudung tu jelah..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...