NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 30 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 16 Julai 2018

Guitar Chords Jodohku - Khai Bahar | OST Cinta Tiada Ganti

'Jodohku', lagu baharu Khai Bahar ini merupakaan OST untuk Cinta Tiada Ganti. Dengar, dengar dan dengar lagi,...bolehlah layan 😃 Di bawah ini guitar chords untuk lagu 'Jodohku'. Agak-agaklah placing chords tu bagi kena ye. Tadi dah taip elok-elok pada lirik, tiba-tiba lari pula alignment-nya.


Kord Gitar Jodohku - Khai Bahar (Easy Chords)
OST Cinta Tiada Ganti

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am C F F

Am  
Tak mungkin kau ubah
G
Jika Tuhan telah berkehendak
F
Semua pasti akan terjadi
Am  E
Sekarang mungkin saat nanti



Dm
Oh kasih
              Am
Biarkan hatimu yang menuntun jiwa
B7
Oh cinta
                   E
Kupercaya ini arah terbaik engkau dan aku


(Chorus)
Am  Dm
Engkaulah jodohku
G  
Yang tertulis di dalam
C
dasar hatiku

Dan lama kunanti tuk
F  E
sempurnakan hidupku


Am
Benci yang kau pendam
G
Bahkan cair menjadi cinta
F
Jika itu yang Tuhan mau
Am  E
Jalanmu kan jadi jalanku


Dm
Oh kasih
              Am
Biarkan hatimu yang menuntun jiwa
B7
Oh cinta
                   E
Kupercaya ini arah terbaik engkau dan aku


Ulang (Chorus)


A  Dm
Tertulis di dalam hidupku
G  C
Jodohku hanyalah dirimu
A  Dm
Tak kuasa untuk ku hapuskan
C  G  C
Karena cinta hanya milik Tuhan


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


6 ulasan:

  1. terbaek. lama x main gitar.. kalau ada member ajar best :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun sekali sekala je sempat pegang gitar skrg ni,..

      Padam
  2. Macam best je bila baca lirik dia..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...