Wordless Wednesday - Muka Bengkayang

Rabu, Disember 22, 2021

 

Selepas dua hidangan Royal Canin Senior Consult Stage 1 ­čśä


10 ulasan

  1. hahha
    dah kenyang-kenyang...terus jadi malas eh.....!

    BalasPadam
  2. ingat apa la bengkayang tu, bila tgk pic tu...oooo...ok.
    kekenyangan dia yer..gebus nya..emmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah kenyang tu, panggil pun dia buat derk je, Mummy Ayu :)

      Padam
  3. Amboi nama hidangan pun tak nak kalah ye

    BalasPadam
  4. Fuhh..kenyang betul nampaknya tu. Bukan tersadar, terbaring terus dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak agak gusar sebenarnya... gaya dia kenyang macam kucing 'high' :D

      Padam
  5. Amboi keyang dengan makanan raja-raja terus terbaring ala ratu cleopatra haha..

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.