NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Rabu, 5 Mac 2014

Ikan Tenggiri Masak Taucu dengan Asam Belimbing

Hari ni masak hidangan guna belimbing buluh lagi. Alhamdulillah, stok buah belimbing ni di pokok masih lebat. Buat ikan tenggiri masak taucu. Then, masukkan belimbing buluh untuk rasa masam-masam sikit. Selamat jamu mata!


Lihat juga entri ini: Sambal Ikan Bilis Belimbing Buluh a.k.a Sambal Hitam

1 ulasan:

  1. Ikan tenggiri, sedapnya kak Farrah.. Ros jarang buat masakan lain kalau beli ikam tenggiri. Mesti asam pedas ja.. Hihi. Next time boleh cuba yang ni pulak

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...