728 x 90

Selasa, 13 Mei 2014

Sampul Surat Mini - 'Embellishment' untuk Kraf

Selamat Hari Wesak! Selamat Bercuti! Cuti-cuti begini saya lebih selesa menghabiskan masa di bilik kraf saya :) Nak pergi jalan-jalan takut penat hihihi. Oh, hari ini saya nak tunjuk 'mini envelopes', sampul surat mini yang kecil & comel,...sesuai untuk kita jadikan hiasan (embellishment) pada kad ucapan atau projek kraf yang lain.

Comel kan?!
 Di bawah ini pula, contoh penggunaan 'mini envelopes' pada kad ucapan sempena Hari Ibu yang saya hasilkan baru-baru ini.

'There is no doubt,..I just love you!'

Lihat Tutorial Kraf - Cara Buat Sampul Surat Mini daripada Bentuk Hati

4 ulasan:

  1. comel dan kreatif..ssuai lah nk bg sempena hari ibu..buat sndri lg bmakna dan dhargai bbnding beli kad kat kedai kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks, shida. buat sendiri lebih bersifat personal. tapi kena ada masa lah nak membuatnya :)

      Padam
  2. suka tengok benda comel comel ni..... kiut kiut

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...