NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Selasa, 15 Julai 2014

Alhamdulillah! Pelikat Pants Jadi Milikku!

Tak boleh tidur pulak malam ni. So, duduklah menghadap laptop. Buka blog. Ada beberapa komen yang kena approve. Satu komen yang buat saya tersengih, tersenyum, tepuk tangan dan terkekeh-kekeh seorang diri dinihari ini ialah:


Rezeki saya jadi pemenang utama lah! Alhamdulillah! GA ini berlangsung dari 17 Jun - 8 Julai 2014. Pengumuman pemenang - hari ini. Excitednya! Kenapa saya excited? Jangan main-main,...hadiah utama ialah Sepasang Pelikat Pants. Ya, seluar glamour Afdlin Shauki tuh. Masygul Online merupakan Ejen Pelikat Pants B.O.B Original yang sah! So, sesiapa yang berminat nak dapatkan 'Pelikat Pants' atau 'Batik Pants', silalah berkunjung ke Masygul Online dan tengok rekaan-rekaan menarik di sana. 'Pelikat Pants Kids' pun ada tau!

Terima kasih banyak-banyak, Masygul Online!

Nota Senyum: Tak sabarnya nak tunggu ketibaan 'Pelikat Pants' saya. Boleh buat raya!!!Oh, lupa pula. Tahniah juga buat pemenang-pemenang lain :D


3 ulasan:

  1. Owh itu ke nama dia..pelikat pants?
    Pernah nampak orang pakai.
    Ade2 je idea tukang jait kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa...seluar ni style dia memang gelobos gitu.
      selesa pakai :)

      Padam
  2. Wah, congrats! Nnt jgn lupa bergaya dgn batik pants ko tuh!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...