728 x 90

Ahad, 11 Januari 2015

...daripada Shikin lagi =)

Rasanya sepanjang 2014, saya dapat pelbagai ole-ole dan pemberian daripada Shikin. Alhamdulillah, utusan pertama untuk tahun ni pun daripada Shikin juga. Senyum akak dah habis lebar dah, Shikin! Orang lain kalau tengok nampak macam menyeringai pun ada (salah bawak karakter huhuhu). Excited bebenor  nampak sampul surat besar atas meja with your handwriting :)

Hadiah daripada Shikin

Hadiah ini sebab saya jadi one of the top commentators blog Shikin, untuk November - Disember 2014. Ramai lagi rakan-rakan dan adik-adik blogger yang dapat hadiah tanda penghargaan. Shikin ni betul-betul pemurah. Dia suka kasi hadiah. Betul kan, Shikin kan...kan... :) Tak percaya? Cuba baca entri Shikin yang ini. Sampai 3 jam dia dok packing hadiah-hadiah yang nak diberi.

Saya dapat:
  • 1 piring 'jatuh-tidak-relai' Tupperware
  • 1 penanda buku gadis Vietnam
  • 1 fridge magnet Vietnam (Last year, Shikin + keluarga pergi bercuti ke Vietnam. Ada rezeki saya dapat ole-ole dari sana. Jangan lupa baca catatan perjalanan menariknya di sini.)

Terima kasih banyak-banyak ye, Shikin. Akak suka sangat hadiah yang Shikin beri ni. Hanya Allah yang dapat mengurniakan ganjaran setimpal atas setiap kebaikan Shikin. 

Oops! Lupa pulak,..

Naik board lah,...apa lagi =)


75 ulasan:

  1. Tahniah sis, best nyer.. hehehe

    BalasPadam
  2. wahhh, tahniah kak farah... syok kan dt hadiah.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang syokkkkkk. Hehehe thanks, wawa :)

      Padam
  3. Perghhhh! I is very much jeles bertingkat! Hi hi hi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan jeles bertingkat,..tak cukup hahahaha

      Padam
    2. haha.. nak jeles jugak.. =p

      Padam
    3. baru mangkuk tingkat..3 tgkat ja... bukan bertingkat mcm klcc tu

      Padam
  4. Tahniah akak ~

    piggan jatuh tak berderai ye... hak2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,...sangat sesuai utk akak yang tangan-pegang-benda-pun-boleh-lepas hihihi

      Padam
  5. Wah..tahniah Kak Farah..dr shikin mmg pemurah bagi hadiah..apapun, memang cantik gift tu..

    BalasPadam
  6. tahniahh ! alalaa.. comelnyaa bila naik board... hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik je spot kat situ kan...
      thanks, jie :)

      Padam
  7. Sama2 k.Farrah sayang.
    Saya bawak orang Vietnam untuk akak.
    Cepat-cepat... Make a wish..mintak something from Vietnam..
    Kot2 dia boleh make your wish come true.
    Hehe..Shikin yang kuat verangan yang bukan-bukan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah akak hargai sangat2! Bukan setakat angin Vietnam ye,...dgn orang sekali Shikin datangkan :) Tak pe,..verangan bukan2 tu hak kita...

      Padam
  8. Saje bagi plate tu lagi..
    Biar banyak kat rumah akak..
    Hehe..
    Bila akak gunakan letak food,akak akan ingat kat saya:)
    Thanx untuk doa akak:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun,...kat rumah ada yg hijau je. So, each time guna yang Shikin bagi memang akan ingat Shikin :)
      Cekebonlah rajin tanya - Ini yang Shikin bagi ye?

      Padam
    2. smpai Cekebon pon dh kenal kak shikin..hihi

      Padam
    3. Alolo cekebon tanye ke?
      So sweett..
      Kem salam kat cekebon.

      Padam
  9. Nampak cork craft (betul ke nama dia..) kat Daiso ritu.. Terus ingat kat k.Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, dah jumpa DAISO eh.....seronok tak? Heheeh betullah tu cork craft. Shikin tak beli ke?

      Padam
    2. Tak belilah, k.Farrah.
      Tak reti nak deco macam akak.
      Kreativiti masa sekolah sume dah tumpul semenjak lepas start kerja.

      Padam
  10. Thanks k.Farrah masukkan Entri Label Vietnam saya:)
    Really appreciate :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah, murah rezeki kak Farah. Tahniah ya ^_^

    BalasPadam
  12. wow cantikk... bile la dapat merasa plak..hahahha... anis x serajin kak farah nak komen banyak2..huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anis tak rajin? Anis ni antara pengomen pukal blog akak apa,... :)

      Padam
  13. Tahniah sis...
    Dah penuh board tu..;-)

    BalasPadam
  14. wahwah besnya kak farah! kak shikin mmg pemurah. selalu bagi hadiah kat top komentator blog dia hehe

    BalasPadam
  15. Bos, apsal tak buat board camni kat dewan tuisyen?
    Hihihi nak ole2 gak buleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak letak kat mana? Dinding dah penuh ngan macam2 board dah :)
      Boss? Sape boss?

      Padam
  16. nasib baik pinggan tu xleh naik board... hihi... byk kak shikin bg..syoknya

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaah pinggan masuk lemari. sayanggg :)

      Padam
  17. creative betul farah ni! cantik hias board! =D

    BalasPadam
  18. tahniah sis.. dh ada board tu senang nk tampak collection dr blogger. nampak cantik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Nina. Tiap2 hari boleh pandang dan senyummmmm :)

      Padam
  19. bestnyaaaaa! nak nama kat board tu juga.!! hahahahaha.... tahniah kak Farrah. you deserve it :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amynya sepatutnya dah naik board gak. Tapi akak tak jumpa tempat yg leh print cantik2 nametag bunga yg Amy bagi akak tu :)

      Padam
  20. wah tahniah akak. saya pun dapat juga...
    best dapat penanda buku, kerap lupa kat mana last baca.

    BalasPadam
    Balasan
    1. A ahhh akak ada baca entri, aRz.
      Congrats utk aRz jugak :)

      Padam
  21. heheheh mmg penuh board dengan gift from Kak Shikin.. okay insyallah CT nye plak bakal post soon hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke? Ada rejeki akak, ada rejeki CT naik board heheeh

      ♪♫Akan ku tungguuuuuuu! Detik tiba saat itu!♪♫

      Padam
    2. apa? CT punya pun akan datang menerjah..wahh...makin glamour kak Farrah ko sorang nih

      Padam
    3. hehehe iols nye simple aje T.T maklumlah penganggur hahaha.. dapat naik board ? yaaaabedabedu..

      Padam
    4. @ZF - dehem kuat-kuat sikit :)

      @Sis JM - glamer apanya, sis....gelama adalah! Alaaa kita-kita je.... :)

      @CT - simple ke complicated ke...the tought that counts, CT :)

      Padam
  22. Shikin tu mmg pemurah dan baik hati..sis JM balik opis petang tadi check peti surat...alamak!...dapat juga dari si Shikin nih huhu....malu lak rasanya asyik dapat je huhuh

    p/s :thanks shikin..tak terbalas budi mu hanya mampue 'serang' your blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kan, sis! Dapat doa rezeki Shikin bertambah murah dan berkatlah. Rajin betul dia bagi2 hadiah.

      Padam
    2. ye, ros pun ada dapat jugak dari kak Shikin.. semoga kak Shikin dimurahkan rezeki :)

      Padam
  23. Tahniah kak Farah.. sama laa dapat jugak dari Shikin untuk top komentar baru nih.. penuh laa board kak Farah.. lepas nih kena besarkan atau tambah lagi board untuk letak semua 'gift2' tuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, eyda. Tahniah buat eyda juga. hehehe board tu ada 4 square panels. Insya Allah, muat lagi ;)

      Padam
  24. Seronoknya dapat hadiah..tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
  25. dah guna belum pinggan tupperware tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. dahhhhh...guna dgn penuh kasih sayang :)

      Padam
  26. alaaa rugi la ayu
    tak dapat nak tuntut dah,,,
    so sobbb

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aipppp, tak mau sedih2. Adalah rezeki ayu nanti :)

      Padam
  27. comellll hehe...tahniah kak farrah

    BalasPadam
  28. mmg betul2 pemurah la..dah la selalu buat GA/segmen..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Dlm pada sibuk tu, mcm2 segmen & GA dia buat.

      Padam
  29. Tahniah kak farrah :)
    Kenal dah ye dgn tulisan kak shikin ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Budak. Hihihi begitulah nampak gayanya :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...