728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 30 Julai 2015

Kad Raya - Nana Liena yang Dirindui

Selamat tengah hari! Dah lunch ke belum? Hari ni cerita pasal kad raya lagi! Awal minggu ni dapat beberapa kiriman kad raya,...(senyum happy jap kat sini) dan yang ini datangnya daripada Nana Liena.

Ya Allah, rindu betul dekat adik yang seorang ni! Sibuk bebenar. Lama dah blognya tak berupdate. Diam menyepi tanpa khabar berita. Tup tup dapat kad raya! Gumbiranya!
Kad daripada Nana :)

Thanks so much, Nana! Very very glad to hear from you.
Terima kasih atas kiriman kad raya tanda ingatan ni. 
Akak amat menghargainya.
Moga Syawal ini menjadi sambutan yang berharga, penuh keceriaan dan 
kegembiraan buat Nana dan keluarga.

Mari terjah blog Nana ramai-ramai! Saya gemar baca entri-entrinya di bawah label kisah teladan, motivasi, pengajaran dan kehidupan. Banyak kisah menarik yang bermanfaat dan boleh ajak kita berfikir, renung balik tentang diri,..tentang dunia keliling :)

Klik banner di atas ye :)


Psst! Tengah slow-slow blogwalking raya. Tunggu ye,..


18 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya, Farah MF. Maaf Zahir & Batin.

    BalasPadam
  2. bestnya kk Farrah dapat kad raya...nk jugak!! heheheheh :D

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat kad raya..jeles wana..hihi..cantik!! :)

    BalasPadam
  4. banyak ya kad raya akak dpt..hihihih... Rasanya ramai jgk rakan blogger yg dah lama sangat menyepi

    BalasPadam
  5. rasanya memang dah lama dia tak update blog

    BalasPadam
  6. Sha dapat 2 keping je dari Zumal & Kak Kathyr'bain... hahahhaaa

    BalasPadam
  7. ok nanti ekin intai blog nana

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya kak farrah :)

    BalasPadam
  9. Selamat sampai kadnya... ;)

    BalasPadam
  10. ha'a..mmg sibuk rasanya sbb dh lama beliau x datang ziarah...blog pun sunyi je

    BalasPadam
  11. Memang lama dah x nampak Nana..

    BalasPadam
  12. bestnya still dapat kad raya lagi..

    BalasPadam
  13. macam artis dah kak farrah nie
    hehhe tak smpat kene la nana lieya nie
    nnt try usha2

    BalasPadam
  14. hehe..sampai lambat ke kak.. saya dah akhir puasa baru sibuk nak terjah pejabat pos..hahahah.. hampeh..selamat sampai akhirnya..! :D
    alang-alang dah ada alamat akak dalam tangan,pos ja la..heheheh..
    terimka kasih la kak sudi jenguk blog sepi saya..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...