NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, #lelakilangitbumi dah ada 24 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab #lelakilangitbumi. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak. :)

Isnin, 2 Jun 2014

Ikan Tiga Rasa Brahim's

Ini juadah makan malam last night. Ikan Cencaru Tiga Rasa menggunakan produk Brahim's - Kuah Tiga Rasa. Asalnya Cekengah beli untuk bawa ke London, supaya adik-adik kami yang super busy di sana senang nak prepare benda untuk mamam. Tapi, tak jadi. Masuk stok rumahlah jawabnya.

Sangat mudah untuk disediakan. Tumis kuah dengan sedikit minyak, hirisan tomato & air. Kemudian hanya perlu masukkan nanas. Kat rumah tak ada nanas. So, saya tukar guna hirisan mangga muda. Then, masukkan daun limau dan cili api (untuk kepedasan yang lebih kawwwww!)

Verdict: GOOD! Brahim's Kuah Tiga Rasa berbaloi untuk dibeli ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...