Apa Kabar Sayang - Armada (Easy Chords)

Khamis, Disember 24, 2015

Selamat petang! Saya pernah tulis mengenai lagu ini di sini. Kali ini kongsi chords mudahnya pula.

Kord Gitar From FAMF Tower


Kunci Gitar dan Lirik Apa Kabar Sayang - Armada



(Intro)
C F C F

C F
Seharian aku tak tenang
Dm G
Seperti orang kebingungan
C F
Fikiranku tak karuan
Dm G
Khawatirkan kamu di sana
C F
Tak tahu apa gerangan
Dm Em
Mungkinkah di sana kau rasa bahagia
F G
Atau malah sebaliknya

(Chorus I)
C G
Telah lama kita tidak bertemu
Am G
Tak pernah ku dengar berita tentangmu
F C
Apa kabar kamu sayang
Dm G
apa kabar kamu sayang

C F C F

C F
Seharian aku tak tenang
Dm G
Khawatirkan kamu di sana
C F
Tak tahu apa gerangan
Dm Em
Mungkinkah di sana kau rasa bahagia
F G
Atau malah sebaliknya

Ulang (Chorus I)

(Chorus II)
C G
Aku kan terus mendoakanmu
Am G
Walau tak ku dengar berita tentangmu
F C
Apa kabar kamu sayang
Dm G
apa kabar kamu sayang
C
Di sana

Ulang (Chorus I) & (Chorus II)


30 ulasan

  1. Apa khabar Sayang? Jawap laaa... Tak jawap dosa... He He He...

    BalasPadam
  2. lama tak klik kak farah punya iklan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe. Thanks Acik sudi dropped by sini :)

      Padam
  3. rutin dan reaksi biasa kalau terjah blog Kak Farrah hehehe.. terkesima dengan lagu lagu yang Kak Farrah share heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. terkesima ke takashima? hihihi selamat cuba dengar walaupun akak tahu abam2 kpop tetap bertakhta di hati CT :)

      Padam
  4. ana ni mmg fail la bab main gitar hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa, Ana hihih jangan fail benda-benda penting dalam hidup sudah :)

      Padam
  5. wah, kena dengar ni... banyak gak lagu melayu saya tahu dari akak. hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe selamat mendengar. Ni band Indo,...lagu seberang :)

      Padam
  6. wah lagu armada!!!!!! kene dnga nih :D

    BalasPadam
  7. Done meng You Tube kan diri.. best lah lagu ni... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat mendengar. Time dengar tu imagine akak yang tanya apa khabar ye :)

      Padam
  8. wana pun dah dengar lagu ni kak..boleh layannnnn.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ♪♫ Apa khabar kamu, Wana? Apa khabar kamu, Wana? ♫ ♫ ♪

      Padam
  9. apa khabar sayang? tanya sama sis JM ke...khabar baik hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Risaulah kalau tak dengar khabar baik dr sis :)

      Padam
  10. Apa khabar - joe flizzow ft sonaone saya tau la kak. Hehe

    BalasPadam
  11. Alhmdullilah makin sihqt kak... hehehe lagu ape nie.. lame btl xdgr2 lagu skg

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.