NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Ahad, 28 Disember 2014

Merci Beaucoup, Shikin!

Alhamdulillah, hadiah Simple GA: Vietnam Shawl yang dianjurkan oleh Shikin sudah selamat sampai ke tangan saya. Actually, dapat semalam lagi tetapi somehow Encik Posmen salah peti surat, termasuk dalam surat-surat jiran sebelah pula :)

Tattadaaaaa!
My Vietnam Shawl :)
Thanks so much, Shikin! Akak suka sangat shawl ni. Mula-mula masa tengok kat banner GA tu ingat shawl plain. Rupanya ada pattern & stripes. Berkenan betul dengan kombinasi warnanya! Totemo suki des! Setiap kali pandang atau pakai shawl ni, mesti akan ingat berbakul-bakul pada Shikin.

Terima kasih daun keladi, 
Akak doakan Shikin sentiasa murah rezeki.

Oh, Shikin sekarang sedang adakan another Simple GA. Ada beberapa 'Friendship Fridge Magnet' yang ditawarkan sebagai hadiah. Saya dah pernah dapat sekeping. Shikin yang designed sendiri tau fridge magnet ni. Itu yang jadikannya lebih istimewa :)

Shikin's Friendship Fridge Magnet





51 ulasan:

  1. Cantik... jeles ai sebab tak dapat.. *sambil memuncung sikit..hehe..*

    Acano posmen tu leh salah letak rumah jiran lak.. nak kejor hujan lah tu kan.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe area kampung macam akak ni,..memang posmen selalu mixed up. Sebab kadang2 1 lot, ada beberapa biji rumah :)

      Padam
  2. cantik fridge magnet tu....
    nak join la !
    anyway tahniah kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Join Tuca,...mana tahu ada rezeki Tuca :)

      Padam
  3. cantikkk shawl tuu. kena sangat warna diaa. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan? Akak masa 1st time tengok dok kagum dengan combination warna shawl ni.

      Padam
  4. tahniah kak.... syoknya.. boleh la melaram kejap...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh memang boleh melaram ni :)

      Padam
  5. waahh tahniah kak farrah :)
    Cantik lah shawl nye..

    BalasPadam
  6. Pasni kalu nmpk posmen tu lalu... Masukkan dalam bakul... He he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tak bolah SS. Nanti sampai bila2 surat tak sampai :)

      Padam
  7. WAAAAHHH.. lawa tau shawl tu... pandai kak shikin pilih.. heehehe.. tahniah kak

    BalasPadam
  8. Sama2, k.Farrah. Saya tau Merci tu thank you dulu saya belajar francais tapi masa F1 je lepas tu saya malas nak continue dah.
    Happy rasa bila k.Farrah suka.
    Siap buat gulungan macam tu. Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh excited nak tunjuk shawl ni cantik. Oh, Shikin ambil french utk bahasa ketiga ye dulu.

      Padam
  9. cantik shawl tu :) kak farah pakai msti lg cntik ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeh belum lilit dah tersipu-sipu :)

      Padam
  10. wahh. tahniahh kak farrah. cantik sangat shawl tuu :)

    BalasPadam
  11. uuuish cantik.. okay Kak Farrah.. pakai shawl ye lepas ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah,..dah ada baju matching dah nak pakai ngan shawl ni :)

      Padam
  12. Wah, cantikla Shawl tu..tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
  13. wah cantiknya!
    rezeki akak ye, apapun tahniah ye kak

    BalasPadam
  14. Merci Beaucoup.. apa maksud dia tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama seperti domo arigato = thanks so much :)

      Padam
  15. tahniah akak.. hehe.. banyak koleksi dr akak shikin

    BalasPadam
  16. corak mcm ni sya suka.. tahniah kak...rezeki ~! :D
    dah join GA tu.. ehehe..harap bole dapat satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nana.
      Insya - Allah, mudah2an ada rezeki Nana juga :)

      Padam
  17. Wah...Farrah menang GA ke..Tahniah!!..mmg rezeki tu

    BalasPadam
  18. cantik shawl yang kak farah dapat tu..tahniah ya :)

    BalasPadam
  19. cantikkk.. bertuah kak farah.. :)

    BalasPadam
  20. congrats kak farrah...cantik warna dia heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nad. Memang cantik kan...

      Padam
  21. banyakye kak ekin anjurkan ga ni...
    tapi semua nye terlepas je...
    hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa. Nanti ada peluang lain jangan lupa join tau!

      Padam
  22. Thanks k.Farrah for supporting me, alwitz.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...