Isnin, 2 Januari 2017

Tetamu Hebat Disember

Assalamu'alaikum, 
Seperti biasa, awal-awal bulan up entri pengomen terbanyak sepanjang bulan sebelumnya. Terima kasih banyak-banyak! Walaupun saya jarang buat entri, tak sempat blogwalking dan balas komen,...tower ini tidak pernah sunyi dengan kunjungan dan jejak kalian. 


Credit - Nippon Paint


Marilah jengah mereka:
  1. The KehalusanKelembutan
  2. Siti Nurzafirah
  3. Mardiah Diana
  4. dear anies
  5. Ardilla Noorezan
  6. Scdha Sein
  7. adianiez AIDA
  8. Inani Hazwani
  9. aRz Moha
  10. dorsett pink

Terima kasih kerana sudi menyerikan FAMF Tower sepanjang Disember 2016. Insya-Allah, ada sesuatu untuk nama-nama di ranking teratas. Saya tengah slow slow sediakan something untuk kalian yang rajin dan gigih mengomen sepanjang 2016. Disebabkan sekarang ini I'm travelling back and forth Bandar R dan Kota B, terpaksa cari masa yang sesuai uruskan semuanya. Nanti, saya pos sekali harung =)

Till then, jangan segan-silu lepak sini. Don't be a stranger!


50 ulasan:

  1. Wow weee mata sy bentuk love laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hati pun mesti banyak love :)

      Padam
    2. ehem..ehem..memang banyak.eh, termenyampuk

      Padam
    3. Hihihi termenyampuk sekali-sekala apa salahnya 😊

      Padam
  2. kak Farrah!saya datang ni!harap bulan ni dapat kembali tersenarai. Selamat tahun baru!

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak ! Kak Sal datang.. Firah duduk tepi bagi laluan sikit

      Padam
    2. Bagi laluan,..bagi laluan,..bentang karpet bola,...Sal nak lalu 😊

      Padam
  3. Saya rasa ada tanya before this, akak tukar alamat ke? If tukar nk alamat baru please..hantar kat salbiahm@mediaprima.com.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok, done. Dah hantar surat cinta dah,...ni email baru kan? Selama ni pakai nst,..

      Padam
  4. Balasan
    1. Mereka kat atas tu yang rajin meriahkan 😊

      Padam
  5. yeay ! nama Firah ada kat situ lagi.. kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyyyyyy! Thanks ye, Firah 😘

      Padam
  6. Assalamualaikum. Kt baru nk tggal jejak. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Selamat tinggalkan jejak, Nanie. Lebih ramai lebih meriahhhh!

      Padam
  7. Balasan
    1. Selamat Tahun Baru untuk MD juga 😊

      Padam
  8. Wahh...tak sangka lah nama kita pun ada dalam senarai...

    BalasPadam
  9. Berjaya menduduki tempat ke-3 lagi...hihi

    BalasPadam
  10. Assalam kak, merah pipi kita malu heheheheh :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah masih dan masih lagi sedayanya singgah di blog blog rakan blogger lain juga . insyaAllah selamat maju jaya kak

    BalasPadam
  12. huurm memang confirm nama kena tendang keluar dah hehe..

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Takde kreatip mana, wak. Pinjam kartun nippon paint je,..

      Padam
  14. Kedudukan ku dah makin merosot... Adehhh laaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kedudukan di hati tetap di tangga teratasss!

      Padam
  15. Hari ni baru sempat nak singgah di sini...

    BalasPadam
  16. Nama sis JM dh x masuk list huhhuuh

    BalasPadam
  17. Rentak nk berblog semakin merosot begitu juga blog walking ��

    BalasPadam
  18. wah dah tercampak keluar dari carta.. nampak sangat dah kurang blogwalking dan update blog sejak kebelakangan nih..

    BalasPadam
  19. agak2 bulan ni boleh masuk carta tak?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...