NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Rabu, 2 April 2014

Kerabu Kubis

Sebenarnya dah lama sangat saya teringin nak makan kerabu kubis dan cuba buat sendiri juadah ni. Asyik tak jadi-jadi! Kelapa parut dalam freezer dah banyak kali keluar, then kena masuk balik. Ada sahajalah kekangannya. Tiba-tiba decide nak makan luar lah,...terfikir nak masak menu lainlah, lupa beli kubis...


Akhirnya,..my first attempt. Satu pinggan ni saya punya seorang :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...