NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 2 April 2014

Kerepek Bayam untuk Minum Petang

Kelmarin dapat rezeki beberapa ikat bayam. Besar-besar daunnya. Apa lagi, menu minum petang hari ini - kerepek bayam! Saya memang suka kerepek ni sejak kecil. Mula-mula tahu yang sayur bayam boleh dijadikan kerepek, punyalah saya excited! Bukan setakat jadi makanan untuk kuatkan si Popeye je ;)


Ini salah satu daun bayam yang dah jadi kerepek. Besar kan?

10 ulasan:

  1. sedapnya..mmg rangup kan..

    BalasPadam
  2. wah.. sedapnya buat kerepek bayam untuk minum petang.. :D

    BalasPadam
  3. Best..kalau cendawan tiram pon best goreng...;)

    BalasPadam
  4. @Roziah Muhammad Nor (Cie) sedap tu...cendawan goreng cicah dengan sambal kicap cili api

    BalasPadam
  5. Rasenye macam pernah makan kerepek bayam ni.
    Masa raya kott..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memang suka bayam. Kerepek bayam lagilah,...sekejap je habis :)

      Padam
  6. lama tak nampak kak aiza.. T__T

    btw,mmg suka makan,dlu rajin mak buat,satu hari suruh mak buat lagi..tapi mak pura2 tk ingat pernah buat..hampeh ja rasa..hahaha
    tp sedap kan,bagi kat bebudak yg tak suka makan sayur auto suka makan punya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...