Kerepek Bayam untuk Minum Petang

Rabu, April 02, 2014

Kelmarin dapat rezeki beberapa ikat bayam. Besar-besar daunnya. Apa lagi, menu minum petang hari ini - kerepek bayam! Saya memang suka kerepek ni sejak kecil. Mula-mula tahu yang sayur bayam boleh dijadikan kerepek, punyalah saya excited! Bukan setakat jadi makanan untuk kuatkan si Popeye je ;)


Ini salah satu daun bayam yang dah jadi kerepek. Besar kan?

10 ulasan

  1. sedapnya..mmg rangup kan..

    BalasPadam
  2. wah.. sedapnya buat kerepek bayam untuk minum petang.. :D

    BalasPadam
  3. Best..kalau cendawan tiram pon best goreng...;)

    BalasPadam
  4. @Roziah Muhammad Nor (Cie) sedap tu...cendawan goreng cicah dengan sambal kicap cili api

    BalasPadam
  5. Rasenye macam pernah makan kerepek bayam ni.
    Masa raya kott..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memang suka bayam. Kerepek bayam lagilah,...sekejap je habis :)

      Padam
  6. lama tak nampak kak aiza.. T__T

    btw,mmg suka makan,dlu rajin mak buat,satu hari suruh mak buat lagi..tapi mak pura2 tk ingat pernah buat..hampeh ja rasa..hahaha
    tp sedap kan,bagi kat bebudak yg tak suka makan sayur auto suka makan punya

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.