NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Ahad, 11 Mei 2014

Fridge Magnet dengan Sticky Notes

Ini 'fridge magnet with sticky notes' (kertas Post-It) yang saya buat untuk dua member kamceng Cekebon. Insya-Allah, esok atau lusa saya akan buat tutorial tunjukkan cara buat 'fridge magnet' yang ini. Masih gunakan 'magnet sheet' tetapi ada beberapa bahan tambahan.


Sementara itu, boleh cuba tengok Tutorial Photo Fridge Magnet untuk hasilkan 'fridge magnet' menggunakan gambar pilihan seperti di bawah.


Selamat Memulakan Minggu Baru!


1 ulasan:

  1. Banyak idea dapat dari blog kak Farrah :) Much thanks ! ^^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...