Selasa, 25 November 2014

Thanks So Much, Shikin!

Semalam balik rumah je ada sampul surat besar menanti saya. Wahhhh! Terus excited! Siapa bagi ni? Buka-buka makin lebar senyuman saya. Dapat hadiah daripada Shikin. 2 keping piring Tupperware + 1 fridge magnet. Tak silap saya ni hadiah sebagai salah seorang Top Commentators di blognya.

Hadiah-hadiahnya :)
Terima kasih banyak-banyak Shikin. Really appreciate the gifts. Suka sangat-sangat! Thanks juga atas segala ilmu dan perkongsian. Banyak perkara baru yang akak dah belajar melalui blog Shikin.

Fridge Magnet Shikin 'dah naik' board!

Piring cantik tu dah masuk inventori Tupperware hahaha. Fridge magnet tu pula, ada tempat special. Kat mana lagi,..Bloggers' Board la :) Semoga Allah mengurniakan Shikin dengan rezeki melimpah ruah yang pernuh barakah. Siapa-siapa yang belum kenal dengan Shikin, tunggu apa lagi,..mari jengah Life is beautiful...don't waste it.


51 ulasan:

  1. FM tu mmg unik siap tempah khas tu...tuan blog tu pun sweet kan Farrah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sweeettttt! Kak JM pun apa kurangnya,..
      Saya beruntung dapat kenalan2 blogger yang suweet-suweet belaka!

      Padam
  2. Tahniah.. saya pun dah terima juga tadi.. tak sempat nak buat entry lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah buat Izzeyda juga :) Seronok kan...

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang cantik, Nadyya. Pinggan cantik, fridge magnet pun cantik! :)

      Padam
    2. jenama tupperware eh? sama ngn kak HSB kan? lg cntek la gitu.. jenama tuu pon bkualiti :)

      Padam
    3. Ye, Nadya. Akak suka brand Tupperware ni. Selain berkualiti, tahan lama,...warnanya cantik-cantik :)

      Padam
  4. Saya pun baru dapat tadi. Malam sikit r nak up entry. Hehe. Suka piring tupperware tu. smart. Kalo ikea kan bulat je bentuk dia. Ni lain sikit. Lagi lasak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,..tahu tak adik posmen tu main lempar je dalam pagar rumah! Mendarat atas lantai. Sebbaik tupperware :)

      Padam
  5. Terima kasih yang tak terhingga untuk k.Farrah jugak.
    Bangga pulak saya sebab dapat menghiasi board k.Farrah. Nanti boleh tengok board tu bila dah makin banyak tampalan..
    Rase macam nak buat mcm akak jugak..
    Tapi, tak serajin k.Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Ala Shikin, sediakan je board tu dulu. Nanti slow2 hiaskan. Hari ni sikit, esok sikit. Lama2 penuhla boardnya :)

      Padam
  6. Tahniah...nak bodek Doc la...nak jugak sekeping

    BalasPadam
  7. bertukar hadiah yer? hehe. best2!

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh akak sampai sekarang kembang kempis hidung besar hati :)

      Padam
  8. tahniah ye...seronoknya bila dapat hadiah kan? haha

    terima kasih sebab follow blog saya, saya dah follow balik ye. ada masa singgah dan komen selalu. nanti saya akan singgah dan komen balik. :)

    BalasPadam
  9. Tahniah kak Farrah....

    cantik hadian ittew.. hehe

    BalasPadam
  10. tahniah kak farrah bestnya....waaaa

    BalasPadam
  11. Tupperware tu kak farrah. Syok dapat hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang happyyy, aRz! Berbunga-bunga duniaku dapat Tupperware :)

      Padam
  12. Tahniah Kak Farrah...bestnye dapat hadiah :)

    BalasPadam
  13. tahniah sis farah.... syoknya....
    saya suka kunjung blog dr shikin.. byk info pasal perubatan kita taw...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kan,..banyak ilmu baru dapat belajar setiap hari :)

      Padam
  14. cantiknya piring n FM..tahniah kak,,! naik board dah,, eheheh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha FM jelah naik board. Piring tak ;)

      Padam
  15. itew tak dapat sebab itew tak rajin singgah sana. sho cute kan.. terus trasa nak buat fm muka sendiri tapi nanti yg terima fm nightmare plak :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buatlah,..akak booked 1 (muka seposen tak tau malu nih).
      Apa lak nightmare?! Muka comel+sweet selalu buat orang sweet dreams :)

      Padam
  16. bestnya dapaaaaattt!!! tahniah kak Farrah ^^

    BalasPadam
  17. Waahh dah naik board lahh, ngeh3 syiokk. Tahniah kak farrah dapat hadiah.. Semoga murah rezeki kak shikin..

    BalasPadam
  18. Untunglaaaa.... hehe tahniah kak farrah... fm kak shikin pon syok la mghiasi board kak farrah jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ayat Ayu kelakar...FM tu macam ada feeling ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...