728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 1 Ogos 2015

Kad Raya - CT Si Paling Comel

Kad yang paling ditunggu-tunggu sebab si pengirimnya dah beritahu awal-awal kadnya akan tiba. Bercinta jugalah menanti posmen datang setiap hari. Saya terima poskad raya daripada CT Humairah @ Siti Yang Menaip @ sitiroro ni sekali dengan kad si Nana Liena. HAPPY!


Kiriman CT Humairah
Cantik, ceria dan comelkan kad Ana Muslim ni?! Secomel orang yang menghantarnya. Oh, bagi yang nak tahu apa kisah di sebalik julukan 'paling comel', boleh baca entri ini.

My dear CT,
Thanks so much sebab ada 'ingatan Syawal' untuk akak.
Terima kasih juga sebab tolong akak before raya hari tu. 
I owe you and already got something for you. Tapi kena tunggu my next trip ke pejabat pos lah.
Teruskan kemeriahan Syawal! 
I envy all your blog posts, IGs photos that are related to food. Yummmehhhhh!
...but at the same time, jangan lupa MISSION L

Jom baca entri-entri food reviews dan jelajah sana-sini CT Paling Comel di Blog Siti Yang Menaip.

84 ulasan:

  1. Selamat hari rAya kak.. Untung laa.. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya utk Wawa juga :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Memang comel kan eyda ;)

      Padam
    2. secomel tuan yang memberinya..

      Padam
  3. Alahai, comelnya hadiah dari kak Siti :D

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Heheheh kan,...kan,..comel sangat!

      Padam
  5. banyaknya kak raya akak dpt ya... Ingtkan skali dgn Encik Doraemon tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak delah banyak mana, Ikhwan. Adalah dua tiga keping. Hehehe tidak,..tidak. Incik Emon tu enter frame sebagai penyeri gambar je :)

      Padam
  6. Comeyyyy.... Best dapat kad raya!

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. hehehe dah berjaya nanti baru citer..

      Padam
    2. Yessss, dah berjaya baru syok cerita ;)

      Padam
    3. Nak tahu jugak ape tu L...

      Padam
    4. mcm tahu je...hihihi..sekarang XL?

      Padam
    5. Haaaa, dah nak kena tu,..dah sipi tu,..dah hampir!

      Padam
    6. almost dah tu.. almost.. nak smpai MissionS cem Akak JM kena tabah sungguh..
      hehehe kita MissionL dulu..

      Padam
    7. Macam mission running man ke? Ha ha ha...

      Padam
  8. yeay...sis JM pun dapat...warna ping uollssss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti kembang kempis lobang hidunh sebab happy kan,.. :)

      Padam
    2. bukan kembang lobang hidung je...sengih sampai ke lantai hihihhi

      Padam
    3. Sengih sampai lantai? Memang betul2 happy tu :)

      Padam
    4. memang time pilih apa yang tinggal ada skeping pink.. tau dah sapa punya =)

      Padam
  9. Balasan
    1. Kartun muslimah suwittt suwittt gitu!

      Padam
  10. wahhhh besnya kak farah dpt kad raya comel! siap dpt doremon lagi ye? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tak,..emon tu kira props je ;)

      Padam
  11. Comel sangat kad memey sesuai la dengan dia hihihihi

    BalasPadam
  12. singgah jap la.. rasa kena seru =D
    nasib baik Kak Farrah x tayang tulisan buruk i.. heheeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti SS nak tayang laa tulisan buruk tu... Sedap skit nak kutuk! Kah Kah Kah...

      Padam
    2. Hahaha jom SS. Meh kita kutuk ramai2!

      Padam
    3. hoih !!! awat smelly sngt ni.. alaaaaaaa tulisan buruk jangan la !!!

      Padam
    4. Taw takot kena kutuk?... Ha ha ha...

      Padam
  13. masih menanti kiriman dari CT..mana ni tak sampai-sampai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Posmen masih belum kepangkal jalan... He He He...

      Padam
    2. Tabahlah menanti hingga posmen kembali ke pangkal jalan ye, Sal :)

      Padam
    3. tu laaa.. awat lambat sngt yang lelain ni ? ada yg poskad ada yg kad..
      cari kad jenuh la T.T tu yg x sragam..

      Padam
  14. wah..mission L. Apakah? busybody!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adakah mission Lontong????? Kah Kah Kah...

      Padam
    2. Mission Lontong dah tertunai dah,..dia gi open house ari tuh. Ni Mission L lain...mission L ni lontong tak masuk buku ;)

      Padam
    3. aduh.. hahaha seram kan seram kan ? semua kepochi ahahha.. MissionL lebur hari pertama..
      insyallah !! harus kuat meneruskan MissionL..

      Padam
  15. kena buat akaun IG gak ni nampaknya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. buatlah Sal..sis JM nak LIKE!!!

      Padam
    2. Buatlah. I nak follow :)

      Padam
    3. IG lagi best! Kite bercakap pasal gambar yang kite tepek... Ha Ha Ha...

      Padam
    4. buat la Kak Sal.. alang2 cuci mata mamat2 hensem..
      bleh buat calon =P hahaha gurau je..

      Padam
    5. alaa...sy xde IG...huhuhuuh

      Padam
  16. Comel ! Hehehe Tahniah.... And gedluck mission L ! Haha

    BalasPadam
  17. SS pon dapat poskad ni hari ni... Thank you Sitiroro! I love you! He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. I Love u too ehh....I love u too CT Roro!

      Padam
    2. I love you two, twee, four! Nampak tak,..tak mo kalah ;)

      Padam
    3. Cayang dak Farrah jgk...bila nak dating :-)

      Padam
    4. jom la Akak JM shy shy cat jom.. meow ramai2.. kasi SS nun jauh disana jeles..
      eh eh.. dia baru cakap dia love CT.. ok ok x jadi buat SS jeles buat sementara waktu =P

      Padam
    5. amboih.. lama posmen JB peram kad i..

      Padam
    6. lagi lama peram lagi sedap kot..mcm pekasam hahahhaha

      Padam
    7. Lama peram... Ada bau2 basi skit... Kah kah kah...

      Padam
  18. Comel kad CT bagi tu...secomel penghantarnya..heheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha mesti bahagia si penghantarnya baca :)

      Padam
    2. sengih sampai tingeeeee le itew =P

      Padam
    3. CT..jangan sengih lebih2 nanti koyak mulut tu...heheh :)

      Padam
  19. CT tak bagi pun kad raya kat kite.. sob.. sob...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huwaaaa jangan le gitu kakak DP ku =(
      CT ronda 1 parit buntar dengan ayah tau cr kad nak kasi kat kawan2 yg rapat..
      1 kedai pun x jual.. p mydin boleh pulak ada 5 keping je.. serious..

      lastnya ni nampak kat kedai surat khabar.. tu pun ade sayup2 je bilangan..
      orang kedai siap perli.. orang nak bakar lemang da.. baru trkedek2 nk hntr kad T.T

      Padam
  20. best nya Farrah dapat banyak kad raya

    BalasPadam
  21. patung doraemon tu dia bagi sekali ker? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe dok haih.. saje tu Kak Farrah buat gimik =P

      Padam
    2. Klu dpt patung doremon lg best...;-)

      Padam
  22. memang comel kad raya dari ct tu..best kan kak dapat kad raya..boleh simpan jadikan kenangan :)

    BalasPadam
  23. Ni kad raya ke sbb bye Cikna dpt dr somebody tapi sampul duit raya la,...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe mmg ada sampul jugak.. comel kan =D

      Padam
  24. Xprnh dpt kad raya pun,uhukkk2x....;-(

    BalasPadam
  25. mula2 tgk gbmr igtkan kad doremon...rupa2 nya lain....comel kadnye haaaa.....hehehehe

    BalasPadam
  26. Selamat hari raya sis....maaf zahir batin....memang comel lah kad raya ni....

    BalasPadam
  27. kad yg comel :)
    doraemon tu lagi comel !

    BalasPadam
  28. hehehe comell cm tuannya la tu ye
    heheheh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...