728 x 90

Sabtu, 9 April 2016

Tetamu Hebat Mac FAMF Tower

Assalamu'alaikum,
Maaf, terlewat seminggu publish entri pnghargaan kepada rakan-rakan blogger yang rajin komen. Bukan calang-calang komen tau. Extraordinary! Luar biasa! Seperti bulan ini, awal Mac lepas saya tiada. Meskipun begitu, tower tidak kosong, tidak sunyi langsung sebab ada Ketua Hulubalang dan Ketua Inang yang gagah gigih beraksi. Ratus-ratus komen mereka tinggal di sini. Selang sehari tukar ranking. Sekejap si hulubalang jadi juara. The next day, si inang pula. Saya yang dapat intai blog sekejap-sekejap untuk approve comments hanya mampu tersengih-sengih.

Bulan Mac, semua tetamu hebat saya muka-muka yang familiar. Ada yang konsisten datang komen saban hari. Ada juga yang sekali datang hantar komen pukal. Sis Jari Manis sekali datang terus jadi Jari Lincah. Siti Yang Menaip pula tukar nama kejap - Siti Yang Memecut ;)

Apapun, setiap kunjungan, setiap komen, siapapun kalian,... terima kasih banyak-banyakkkkkkk! Kalianlah nadi dan tulang belakang FAMF Tower. Salam kenal buat kawan-kawan baru. Jangan serik datang sini. OK, without further ado, presenting to you,...

TETAMU HEBAT FAMF TOWER - MAC 2016


Jom singgah jenguk mereka:



Alhamdulillah, bulan ni ada rezeki lebih sedikit. So, ada gift kecil as a token of appreciation buat Top 3 yang komen sampai 200 lebih tu ye. Tetapi, nak kena cakap awal-awal, hadiah rasanya lambat lagi sampai sebab sekarang ni saya sibuk on off urusan kerja di luar. Tak sempat nak bungkus-bungkus hadiah. As a matter of fact, hadiah Tetamu Hebat Januari milik Ayu dan Februari (Yana TKK) tak pos pos lagi. Mohon bersabar dan beri saya masa ye. Nanti saya hantar sekali harung semuanya.

Oh, nanti esok atau lusa, saya announce pemenang Tolong Pilih Superhero pula. 

94 ulasan:

  1. amboi kreatif sangat ni! tahniah utk semua tetamu mac!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak farrah ni mmg kreatif..

      Padam
    2. Ala susun atas board tu je pun, adik-adik :)

      Padam
    3. time susun ni Yuri kacau tak?haha

      Padam
  2. assalammualaikum farrah.....sihat ka??? lama xbertandang kat sini....ni pon sempat singgah jap jer nihh...nti kita dtg bom ehhhh....hihihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Sis D! Rindunyaaaaaa! Thanks sebab datang sini walaupun saya tau Sis D super busy. Mmuuuahhhhh!

      Padam
  3. yess kalah dgn ketua inang.. ehhh.. hihihihiihh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi kalah yang berbaloiiii!

      Padam
    2. hihihih.. persaingan yg sihat...

      Padam
    3. Keeemoooonnn laaaa ikhwan... X kan kalah dengan inang kot! Sila bukak
      Langkah pendekar laaaa... Kah kah kah...
      * matik laaa cabar kejantanan... Ha ha ha...

      Padam
  4. bulan ni saya shore 1000 komen pulak kak farrah..hihihihih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiii! Bukan main lagi pasang niat!

      Padam
    2. hihihih.. opss typo *share... niat yg tak tercapai kot..

      akak kena up entri 1000 bulan ni ye..hihihihihi

      Padam
    3. Mengalahkan orang buat target MLM... Adoiiii... Lawakkk!

      Padam
  5. kreatif sangat2 akak ni.. btw, tahniah kat semua tetamu hebat tower akak.. diorg mmg besttt..

    BalasPadam
    Balasan
    1. U all semua memang bestttttt!

      Padam
    2. betol2xx... dorg semua ni mmg best..

      Padam
  6. jap.. jeling sebelah kanan.. perghh ketua inang n Teacher ct dah bukak langkah awal... hihihihih.. SS tak muncul lagi ni (*ayat cari pasal)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haipppp.... why cari pasal ngan kakak kawasan... nak kena lesing ni....
      #sinsinglengan ...

      Padam
    2. hihihiih.. oopsssss.. sorry akak2 kawasan semuee.. kihkih

      jap confuse sising lengan ke sising lengan baju..hihihih

      Padam
    3. Si Ikhwan ni kalau tak cari pasal,..nanti tak lena tidur! :)

      Padam
    4. hihiihi.. mlm ni saya cari pasal dgn blog akak pulak.. nak komen pukal sikit..hihihih

      Padam
    5. takpe.. rindu nak berbalas komen dgn SS ni..hihihihih

      Padam
    6. Makkk aihhhh... Apa nihhh! SS dah bukak langkah pendekar! Pendekar silat cekak pinggang! Ha ha ha

      Padam
  7. akak susun dengan cikebon ke shahibba tu?? hihihihihihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cekebon baru suruh cari huruf dah buat terabur hehehehe

      Padam
  8. seriously.. first time saya tinggal komen kat blog org lebih dari 100.. ni nak boleh pecah record 255... tak caye.. tapi tinggal komen kat blog akak mmg best..

    (teacher CT: ni bukan ayat bodek tau.. betol2 hihihih)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkah kira pecah rekod lah ye....nway terima kasih banyak2 penatkan jari hantar komen ratus2 kat sini :)

      Padam
    2. hihihih.. mmg pecah record kak.. selalunya bawah 100 je... sama2.. :D

      Padam
  9. rasanya cik yana kalau 1000 komen pon mampu ni.. hihihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhhhh!! Kematu jari-jemari tu nanti!

      Padam
    2. hihihih.. cik yana lama menyepi minggu ni.. ehhhhh kemanakah menghilang???

      Padam
  10. hahahha.. siti yang memecut.. agaknya berapa acceleration teacher ye???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa tu kena tanya teacher CT ;)

      Padam
    2. oke... sabar menunggu tce balas.. lambat pulak tce memecut kai ni..hihihih gurau..

      Padam
  11. *** hari tu ingt nak tinggal 2000 komen kat akak tapi takut akak penat nak approve pulak..hihihihihihihi kihkihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Over nau kau dik... 2ribu komen ko je.. tlg komen bg pihak kiteorg skali lah.. hahaha...

      Padam
    2. hihihihi.. sesekali merasa top 2 mcm nilah..ahaksss bkn over tapi terpver pulak..

      **maafkan saya.. :D

      Padam
    3. Kalau dah sampai 2000 tu akak kena personally gi uia hantar gi klinik. Bahaya benau tu! :)

      Padam
    4. hihihihihh.. sehari agaknya beratus komen kan... takpe klinik uia ad kak farrah.. hihihih

      Padam
  12. Mak aih.. dak tecik duaorang tu.. si ketua kelas dan ketua inang tu...

    Awat dasat sangat tu...

    Hamvoiiii....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihih.. tapi si inang tu xleh nak lawan lagi ler... hebat sangat

      Padam
    2. Si inang tu bulan lepas makan tower, tidur tower, minum tower hahahah

      Padam
    3. tower jadi rumah ketua inang..hihihihihih

      Padam
    4. ehem, okey la, bawak diri dari tower, seret beg

      Padam
  13. Tahniah no kat hampa semua... hebat2...

    :-)

    BalasPadam
  14. tahniah kepada semua tetamu hebat..

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah tahniah semua :)
    Mereka hebat..

    BalasPadam
  16. Salam singgah jumaat Farrah...Alhamdulillah tak sangka dapat masuk carta......

    BalasPadam
  17. Tahniah buat semua nya.....memang semua hebatlah Farrah...

    BalasPadam
  18. Kreatif carta tetamu hebat march Farrah ni....

    BalasPadam
  19. alhamdulillah, ada juga nama eyda dalam senarai.. tahniah juga pada semua yang tersenarai..

    BalasPadam
  20. aida di mana mac lepas ekk?
    oh aida demam bagai nak rak rak rum.
    maka tiada la blogwalking.
    lifewalking pun da mcm zombi :)

    BalasPadam
  21. respect lah kat mrk tu . saya pun tak byk masa nak komen berjal mcm tu ...

    BalasPadam
  22. Giler dashat diorang mengomen .

    BalasPadam
    Balasan
    1. dorang tu byk main lah Wanyob ;p

      Padam
  23. Fullamak...punya la banyak komen2 depa noo....mana mampu teman nak kalahkan...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom bulan ni kita kasi komen banyak2.. hihihih

      Padam
    2. Abislah bil letrik naik! Ha ha ha

      Padam
    3. kak fida, hehhe bulan mac je teraktif pelik ..

      Padam
  24. eh kecundang nampak sangat kesibukan loni... bulan ni pun mungkin sibuk gak BW kat blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Demo loni x supo mulo... Tak berani kawe nak tego... Ehhhh... Ternyanyi pulok! Ha ha ha...

      Padam
    2. amboi kak ekin terkeluar loghat klate , guano terrr?

      Padam
    3. sayo ore kelate Yana tubik kelate la

      Padam
  25. di mana namaku..makin lama makin hilang..sob sob

    BalasPadam
  26. Yang komen sampai 200 tu komen pakai jari kaki sekali ke?
    * mode dengki! Kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan lah dengki , pakai jari jemari tangan je hehe

      Padam
    2. x cukup jari sendiri pinjam jari kawan kih kih kih

      Padam
  27. Salam , rasa macam lama menyepi dari tower, Alhamdulillah.

    BalasPadam
  28. sebenarnya sendiri tak sangka sampai ke 200 yana komen ,

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila nk komen byk2 di blog sis JM lak kih kih kih..blog bersawang tu

      Padam
  29. jadi bulan april ni yana kurang kan hehehehe

    BalasPadam
  30. dan , tahniah jugak buat
    IKHWAN, Sis JM, SS, kak SYM , kak HUDA, EYDA, Kak ROS, kak MD,DORSETT PINK ..
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah Yana..pakai enjin turbo ke ni

      Padam
  31. baru nak baca entri ni..waduh jatuh ke tangga ke 3..telah di rampas oleh Yana TKK..tak boleh jadik ni ;p

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...