Hari ni nak cerita sedikit mengenai kek Chocolate Heaven, Le Trianon. Sesiapa yang gemar makan kek coklat, pasti akan suka dengan Chocolate Heaven. Keknya lembap, creamy dan yang paling best, dark chocolate ganachenya menyempurnakan rasa! Terbaik!
First time makan kek-kek
Le Trianon ni masa sambutan
birthday saya Februari lalu.
Boleh baca di sini. Lepas tu terus jatuh chenta!
A bit pricey but worth every bite! Berbalik pada kek
Chocolate Heaven,...
yessss. Boleh makan 3 cara!
1. Biarkan kek pada suhu bilik. Then, potong dan hidang. Kita akan enjoy makan kek yang moist dengan ganache yang smooth and silky. Yummy!
2. Dinginkan kek di dalam peti sejuk hingga ganache mengeras. Potong dan hidang. Kalau cara ni, kita akan nikmati kek dengan chunkiness of the ganache. Extra yummyyyy!
 |
Chocolate Heaven served cold :) |
3. Buat ala-ala chocolate lava cake. Panaskan beberapa saat dalam microwave. Serve with one large big scoop of vanilla ice-cream. Heaven yummmmmm!
 |
Ini yang paling saya suka! :) |
Sedappppp! Kalori kira kemudian hehehe. Le Trianon ni ada di Ikano Power Center (IPC) dekat underpass tu. Ada satu lagi branch di Citta Mall. Any celebration coming? Bolehlah consider Le Trianon :)