Isnin, 5 September 2016

T.I.A.D.A



Assalamu'alaikum,
I am away from the tower for a few weeks (or maybe month/s). Ada major commitments yang perlu diselesaikan. So, will not be able to blog for quite some time. Jika ada entri pun, mungkin entri kraf, resepi atau chords yang scheduled and auto published.

Anyway, jangan segan silu lepak kat tower ni. 
Thanks in advance untuk setiap kunjungan dan komen yang bakal kalian tinggalkan sepanjang tempoh AWAY saya. Insya-Allah, we'll catch up later. Bila-bila sempat, saya akan singgah blog, jejak kasih dengan kalian. Till then, take care.

Psstt! Tolong doakan urusan-urusan saya dipermudah dan berjalan lancar. Moga saya selamat pergi dan kembali in one piece 😆

22 ulasan:

  1. Smoga dipermudahkan buat kak farah

    BalasPadam
  2. Semoga urusan Farrah dipermudahkan..

    BalasPadam
  3. Semoga urusan farrah dipermudahkan dan kembali nanti ye 😊

    BalasPadam
  4. In sha allah.. semoga segalanya dipermudahkannn

    BalasPadam
  5. Hang pi mana, hang pi mana....semoga segala urusan dipermudahkan..

    BalasPadam
  6. semoga dipermudahkan urusan Farrah..

    BalasPadam
  7. semoga dipermudahkan semua urusan kak farah

    BalasPadam
  8. wah..kak Farrah gi haji ke? hehe

    BalasPadam
  9. We miss u here! Whatsapp 2 rajin2 la ON!

    BalasPadam
  10. sebulan..lama jgk tu kak farrah.. semoga segalanya lancar kak farrah..amin

    BalasPadam
  11. InshaaAllah saya kerap ke sini kak.. meh nak take over tower akak..hihihihihhi

    BalasPadam
  12. Take care kak Farrah... Moga segalanya berjalan lancar..

    BalasPadam
  13. Congratsszzzzz! Now nih MF udah ada makna lain yang beda!

    BalasPadam
  14. Moga dipermudahkan segala urusan..

    BalasPadam
  15. Take care Farrah . Semoga semuanya dipermudahkan ye . =)

    BalasPadam
  16. Assalamu'alaikum, terima kasih atas ucapan dan doa2 kalian. Sangat2 hargainya :)

    BalasPadam
  17. Assalam akak , dah settle ke? moga dipermudah

    BalasPadam
  18. all the best Farrah..i will miss u

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...