728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 15 Jun 2015

Kenyataan Kau Memilih Dia

Awal-awal minggu dah jiwang? Hehehe ini merupakan bait lirik lagu terbaru Cakra Khan. Dari bulan lepas saya tunggu, bilalah nak release single 'Kau Memilih Dia' ni. Di youtube dah mula keluar video lirik/audio version, boleh cari tetapi bukan yang official dari MyMusic. Klip videonya pun baru tunjuk teaser. Nampak macam best...tapi jangan hangin, teasernya memang buka-buka lampu je ;)

Peminat tegar Cakra Khan akan suka lagu ni. Membuai perasaan sungguh! Cubalah dengar.


Lirik Lagu Kau Memilih Dia – Cakra Khan


Dariku tak terima
seluruh cinta seutuhnya

Darinya engkau dapatkan
sedikit perhatian
Namun yang kau pilih
malah sebaliknya

Dariku kau dapatkan
Segala kasih penuh pengorbanan
Darinya engkau dapatkan
cinta sementara
Namun kenyataan
kini kau dengannya

(Chorus)
Tak perlu kau pulangkan lagi
Semua yang telah aku berikan
biarlah menjadi luka
Berharap pun takkan bisa merubah
Kenyataan kau memilih dia

Dariku kau dapatkan
Segala kasih penuh pengorbanan
Darinya engkau dapatkan
cinta sementara
Namun kenyataan kini
kau dengannya

Ulang (Chorus) 2X

Berharap pun takkan bisa merubah segalanya
Kenyataan kau memilih dia oh..ohhh
Kenyataan kau memilih dia


Inginkan guitar chords Kau Memilih Dia - Cakra Khan? Tunngguuuuuuuu!


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

36 ulasan:

  1. maybe dia lebih baik dariku :-)

    BalasPadam
  2. mmg tiada jodoh antara kita hihihih

    BalasPadam
  3. Berharap pun takkan bisa merubah segalanya
    Kenyataan kau memilih dia oh..ohhh
    Kenyataan kau memilih dia

    SEDIH BILA DGR CHORUS nih..so PASRAH..maybe akan dpt yg lebih baik darinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Touching kan,...tang 'Kenyataan kau memilih dia' tu,..ohhhhh sambung jiwang balik ;)

      Padam
    2. jangan jiwang lama2 tau Farrah.. hehehe..

      Padam
    3. Hahaha tak, jangan risau. Jiwang time tak de kerja je ;)

      Padam
    4. haa macam tu okey Farrah..

      Padam
  4. Balasan
    1. Boleh layanlah...saya memang suka suara Cakra Khan :)

      Padam
  5. sy suka suara cakra....serak2 gitu....hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullll,..serak2 tu yang mahal kan Sis D :)

      Padam
  6. lagu aku banget tuh :D langsung deh dengerin lagunya hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh selamat mendengar, mba Ipah :)

      Padam
  7. Maybe ini ketentuan dari Allah.. ekekek.. nice lirik btw

    BalasPadam
  8. suara nyer yg memukau.
    nyanyi pe pun aida suka :)

    BalasPadam
  9. Balik nanti boleh buat mission di youtube.. heee

    BalasPadam
  10. kecik2 dlu kan klu dengar org nyanyi dgn suara serak, mesti kata kat penyanyi tu " sora xdak pun nak nyanyi, x sakit tekak ka?".. hehe.. budak2 xpandai seni.. hahaaha... tapi la ni, suka plak dengaq lagu2 penyanyi sora serak ni.. mahal sangat sora macam tu..

    BalasPadam
  11. lirik lagu pun menyentuh perasaan..

    BalasPadam
  12. lagu2 dari indonesia selalu best2

    BalasPadam
  13. Bagus2... Aku dh bg yg terbaik tp xtau nk menilai sdhnye nyahkau Dr sini ape yg aku bg tu aku halalkn je..... Itu yg Cikna phm,huhuu....

    BalasPadam
  14. Wah2, jiwang karat betul ni..goreng lebih sikit Kak Farrah :)

    BalasPadam
  15. ada dengar lagu ni
    memang feelinglah lagi bila lirik tu difahami bebetul

    BalasPadam
  16. Kalu dah jodoh tak ke mana... Dalam KAWAH bertemu juga... He He He...

    BalasPadam
  17. sejak jadi guru ganti.. kpop kemana.. lagu2 melayu lagilah kemana..
    xtau update lagu baru dah kak hehehe..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...