728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 3 Jun 2015

Wordless Wednesday - Obat Gatal Gigi


Perfecto Popcorn - Peneman buat kerja editing :)

56 ulasan:

  1. macam sedap aje, cer hulur sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah buat kunyah2. Nak sikit? Datang sini meh :)

      Padam
  2. popcornnnn......sedapnyeeee...dh lama xmkn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti gi shopping masuk dalam list tau, Sis D :)

      Padam
  3. sedapnyee... terliur saya.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala shiannya. Nanti jangan lupa carik!

      Padam
  4. makan popcorn sambil nonton best la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau nonton nanti keje akak tak siap :)

      Padam
  5. sedap ke Farrah? tak pernah rasa lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap, eyda. Suka yang coklat. Caramel & Vanila pun ok cuma a bit manis.

      Padam
  6. Gatal gigi sampai ke gusi... He He He...

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Nahhh.... sebijik yg xkembang dan hangit hahahaha

      Padam
    2. Saya dah makankan bagi pihak semua :)
      Amboi, Sis D! Bagi yang tak kembang dan hangit tu,..sebijik je? kasilah lebih sikit kat SS :)

      Padam
  8. aik beli kat mana? x pernah nampak pun. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada..ada...sekarang tengah promo. Carik kat hypermarket :)

      Padam
  9. Perfecto..memang betul2 perfect! gatal lagi tak gigi Kak Farrah?

    BalasPadam
  10. Sedap ke kak farah tak pernah rasa n tengok lg ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. OKlah. Tapi a bit sweet. Tak leh makan selalu.

      Padam
    2. Manis ea tu yg xleh mkn selalu

      Padam
    3. Dalam bahasa kelantan, makan selalu tu makan sekarang/time tu jugak kan :)

      Padam
    4. yup betul tu kak farah

      Padam
  11. Owh.. ni ye ubat gatal ii.. ingatkn guna dettol.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Guna dettol nanti gigi berterabur hihihih

      Padam
  12. lahaiiii.. hahahha.. sedap untk gigi ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap dan sesuai utk gigi :)

      Padam
  13. sedap tak? tak pernah try perfecto ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru lagi kat pasaran, aswadz. Bolehlah sebab popcorn ni jenis full-coated.

      Padam
  14. haaaa ubat gatal gigi
    bagi kat firash boleh x hehehehe
    ade jual kat mane ni kak
    xpernah tgk pon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan cari pasal ayu. Tersedak bambam nanti. Bambam Firash makan puree la dulu ye :)

      Padam
  15. adakah lagi sedap dari Garret?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak. Garret lagi hebat! Ohhh teringin Garret pulak!

      Padam
  16. tu dia tu dia..ubat gatal gigi farra..mengenyangkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi sebenarnya tak mengenyangkan Khaty, buat lenguh dagu & rahang adalah ;)

      Padam
  17. Wahh wahhh.. Ros tak pernah rasa lagi ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa nanti kalau teringin nak kunyah2, belilah sepek dua.

      Padam
  18. Kak Farrah mana lagi sedap dengan garret?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Of course Garret, Zarith. Yang ni lebih kurang macam Planet Popcorn & Daily Fresh nya popcorn. Tak rich macam Garret tapi fully coatedlah :)

      Padam
  19. Err kak farrah sat! ni buat sendiri ke mmg readymade huhu..tetiba kompius

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ready made. Tunjuk ngan jari, hulur duit. Dulu arwah abah akak pandai buat,...akak kecik lagi, keje dok intai dalam tong nape ada bau pelik. Skrg ni terkilan sebab tak belajar camne nak buat :)

      Padam
  20. ohh..ini ke obat gatal gigi...TAPI gigi sis JM x pernah gatal....kalau gusi gatal pernah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu sebab sis selim melim! Saya ni pantang lepa, mulut payau rasa nak mengunyah! Huhuhuh

      Padam
  21. Balasan
    1. Sebiji je? Betuk ke ni? Sebiji je?

      Padam
    2. sebiji je ??? hahahaha.. Kak Farrah.. sila post kan ZF sbiji je.. hehehe

      Padam
  22. perfecto popcorn x pernah makan tapi pernah makan Garret Popcorn....SEDAP sgt...ada pelbagai perisa...harga?..mmg boleh pitam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Garret jauh lagi sedap, sis! Padanlah dengan harga boleh pitamnya tuh hihihi

      Padam
    2. tapi garret yang biasa okay je harganya.. lagipun tahan lama..
      bukan skali makan terus habis hehe.. unless beli yg kacang2 tu.. want more pay more la kan miahaha..

      Padam
  23. fineee fineee.. itew xdan nak ronda mall pun nak cari *nangis di sudut sepi*

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...