728 x 90

Selasa, 26 April 2016

Jom Cuba Nasib - DIY Apa?

Assalamu'alaikum,
Selamat menempuh minggu baru. Minggu ini bakal jadi antara minggu yang paling sibuk buat saya. Jadi, nak duduk menghadap blog, balas komen atau jalan-jalan blogwalking memang tak dapatlah. Oleh itu, sementara saya 'hilang sekejap' untuk melunaskan kerja-kerja, saya tinggalkan kalian dengan satu lagi entri Jom Cuba Nasib.

Apa yang perlu dilakukan? Perhatikan barang-barang di bawah.


Kemudian, cuba teka DIY apa yang bakal saya hasilkan dengan barang-barang tersebut. Haaa,..gali...gali,.. jangan tak gali! Fikir betul-betul ye. Kita ada beberapa biji pinggan, gelas, flash light dan bunga-bunga kecil.

Dah dapat jawapannya? 

Tinggalkan jawapan kalian di ruangan komen di bawah. Siapa yang paling pantas meneka dengan tepat akan menerima hadiah misteri yang istimewa. Tempoh masa untuk menjawab bermula sekarang sehinggalah 10 malam, 1 Mei 2016 (Ahad)

Selamat Mencuba!


24 ulasan:

  1. nak buat tingkat-tingkat untuk kek ke akak, macam tak logik je

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Tak susah sangatlah, Cik Manisah! Cuba fikir dalam dalam...

      Padam
  3. Tak tau...entri hari tu pun dah tak tau...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jeng jeng jeng! Boleh buat segmen 'Apakah Saya?' :)

      Padam
  4. Hahaha..tak tahu plak apa bende akan jadi ni....

    BalasPadam
  5. lampu hiasa meja betul tak kak ? hahahha itu aje terlintas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kurang tepat. Bab letak atas meja dan bab berlampu tu dah kena :)

      Padam
  6. Potpouri ke. Hahaha ! Betul ke entah ejaannya macam tu :D

    BalasPadam
  7. Buat hiasam meja yg da lampu n bunga2 wangi gitu

    BalasPadam
  8. 2 pinggan 2 cawan 1 flash light ... sekumpulan bunga....

    Owh ini sesuai untuk "flash light dinner" ...

    Phewwww .... tolonglah jawab itu jawapannya... ha ha ha

    BalasPadam
  9. tempat letak lilin.. hehhehe :D

    BalasPadam
  10. hahaha alamak terlambat. tapi dah macam pasu bunga pun ada.

    BalasPadam
  11. haha..ni mesti planning nak candle light

    BalasPadam
  12. dah tahu jawapan nya n siapa yg menang

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...