728 x 90

Selasa, 2 Jun 2015

Siti Yang Menaip Vs Faarihin Talip

Here comes June! Apa khabar semua di bulan baru? Saya selesaikan apa yang patut dahulu ye. Berkenaan Jom Cuba Nasib - Ayah. Terima kasih buat kalian yang sudi singgah pada hujung minggu lepas. Terima kasih sebab sudi komen dan terima kasih tidak terhingga pada yang sporting cuba nasib. 

Sebenarnya, jangan risau. Saya dah pasang niat dari awal. Asalkan kalian mencuba, dengan ucapan ke,..luahan perasaan ke,..automatik kalian akan dapat something daripada saya. Mereka ialah:


Doa dan harapan daripada Anies
Mari kita sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah ayah SS.

Penyertaan daripada Zarith

...dan Syida a.k.a Suida. Suida dapat bukan sebab dia komen merapu papa pipi baba bibi bubu tuh. Ada satu lagi komen yang Suida tulis. Tetapi demi menghormati permintaannya, saya tak publish. Tetap layak dapat hadiah =)

Paling best? CT Humairah atau Faarihin?


Saya nak minta budi baik kalian semua. Tolong saya pilih, siapa yang layak menang Jom Cuba Nasib kali ni. CT Humairah atau Faarihin?

Bagi saya coretan CT ni witty and sweet.

Daripada Faarihin - Touching :'(


Siapa rasanya yang layak menang? Kongsi pilihan kalian di ruangan komen. Saya dahulukan dengan ucapan terima kasih!


Psstt! Anies, Zarith dan Faarihin,...tolong e-mel address kalian ke faidamf[at]gmail.com ye.


56 ulasan:

  1. tekezut mak nokkk baca entry ni...pastu sengih smpi blkg telinga ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terkezut? Amboi sampai belakang telinga senyumnya!

      Padam
  2. uhuuuuk.. tersedak.. Kak Farrah rupanya menyeru..
    tunjuk kat ayah.. sengih dia.. terharu letuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Of course DediS terharu. Baby dia yg tulis :)

      Padam
  3. waahhh....karangan diorg mmg kelas laaa....sy xreti nk mengarang.....merapu boleh la kan....kalau sy jd farrah pon pening mana 1 nak pilih.....adehhhhh....picit pala sambil pilih.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Deanna...sakit kepala lagi...meh nk tlg picit...ala...pilih je mana yg Deanna suka...bantu Farrah buat keputusan...ke nk pilih JM hiksss

      Padam
    2. Kalu tak mampu mengarang di darat.... Boleh laa karang di lautan... keh keh keh...

      Padam
    3. JM...alaaaa..terharu titiew JM nk tlg picit...hahahaha....JM tlg laa farrah pilih....sy pon buntu hihihih

      SS...kalau kt laut xpggil karang...tapi kerang...mengerang dilaut....hahhahahaahhahaha

      Padam
    4. Pening kepala kan, Sis D. Semua best! Hahahahah suka baca komen karang kerang di laut :D

      Padam
  4. Tahniah kepada mereka yang bakal terima hadiah....pengorbanan seorang ayah yang bertanggungjawab amat di hargai dan di kenang selamanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lambat la kak JM nak hantar penyertaan ...hihihi

      Padam
    2. arghhh..FRUST nonggeng ni Sal huhuh

      Padam
    3. Jay Emm propa je lebih.. Ha Ha Ha...

      Padam
  5. kalau minta sis pilih...hurm...statement dari CT humairah sgt dekat di hati...sgt ketara pengorbanan dan kasih sayang yang di berikan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayang betul DediS dgn puteri tunggalnya kan,..

      Padam
  6. mak aih, susah ni..kalau saya pun tak tahu nak pilih mana..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sal...u pilih sis JM je lah..senang heee

      Padam
    2. I setia menanti untuk U Sal..jeling SS kih kih kih

      Padam
    3. Jeling manja... I terima... keh keh keh....

      Padam
    4. kah kah kah.. I x nak jadi orang ketiga macam dlm drama Koya

      Padam
    5. Hahahah tak mau jadi orang ketiga ye, Sal ;)

      Padam
  7. komen diaorg semua terbaik

    BalasPadam
  8. terlepas peluang nak join smlm huhuhu bz smlm

    BalasPadam
  9. tahniah kepada yang berjaya ya...nk pilih siapa pemenang tu agak susah sikit

    BalasPadam
  10. nak pilih mana satu ya.. dua2 menarik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makanya, kita pilih dua-dua! :)

      Padam
  11. rasanya CT lebih menyentuh dihati..

    BalasPadam
  12. lama tak singgah sini, terlepas nak sertai =)
    kalau tanya saya, apa yang faarihin tulis lebih dekat
    tapi tak nafikan yang keduanya bagus =)

    BalasPadam
  13. alamak dua2 wat sebak..tapi I pilih CT..
    SS pun nak pilih lah.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS tak de kena mengena dalam ini gambar... Ha Ha Ha...

      Padam
    2. Tengok tu, SS. Betapa sayangnya Suida pada SS! :)

      Padam
  14. vote for Siti Yang Menaip.. sebab ada persamaan.. :)

    BalasPadam
  15. Kalu SS... SS pilih dua2... Siti Yang Menaip & Faarihin Talip! Sebab dua2 anak yang baik... Tiada pemenang.... Tiada pengalah... Bila kita bercakap pasal AYAH... Secara automatik.. Mereka adalah insan yang sempurna di mata kita... Sebab... Tanpa mereka... Kita tak lahir kat dunia ni... My 2 cent advice... Pilih kedua2nya... Tiada pilih kasih dan sejujurnya tak mampu pon nak dipilh sape yang terbaik... Sebab dua2 sama baik...

    BalasPadam
  16. Terima kasih atas doa itu... Semoga bahagia rohnya... Aamin...

    BalasPadam
  17. tersentuh hati ini.. tak tahu nak pilih yang mana...

    BalasPadam
  18. sangat tersentuh dengan ayat dia..tahniah pada yang terpilih..

    BalasPadam
  19. dua2 best.. tapi yang menyentuh hati nii ayat Faarihin Talib tu..

    BalasPadam
  20. Tak sempat nak balas komen semua. Pening kan nak pilih mana satu! Saya dengan gumbiranya pilih dua-dua sebagai pemenang! Ikut saranan SS. Tetapi kad yang dijanji tu tak leh kerat dua. Nanti akak buat dua kad baru untuk u all beri pada daddy masing2. Tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang tu lagi senang.. tak ada yang nak berkecil hati.. apapun tahniah kepada mereka semua..

      Padam
  21. wah, ada segmen eh. x sempat nak join. sedihnya T_____T

    xpelah. semoga berjaya untuk mereka. Faarihin pnya seems nice.

    BalasPadam
  22. Faarihin more touching..tetiba rasa jiran potong bawang T_T

    BalasPadam
  23. alaaa xsempat singgah mggu lepas
    heheheh ala xtau nak pilih mane
    dua2 pon bagus la

    BalasPadam
  24. Waahh Alhamdulillah tak sabar!

    BalasPadam
  25. Kak Farrah Zarith dah emailkan ye =)

    BalasPadam
  26. semua bagus...
    sukar ye farrah nak pilih?
    apapun tahniah utk pemenang yg terpilih...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...