728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 8 Jun 2015

Urusan Posto

Selamat Memulakan Minggu Baru!

Dah masuk mulut peti pos.

Hari ni uruskan hal surat-menyurat.
Berjeda buat muka seposen tunggu giliran kat pejabat pos.
Longgar jugalah lutut dibuatnya ;)
Alhamdulillah, hadiah dan tanda hati untuk Jom Cuba Nasib - Ayah sudah dipos.
Moga selamat sampai kepada tuan empunya diri.
Dua tiga hari ni saya akan sepi tenggelam timbul.
Ada job editing yang kena kejar deadline.
Jaga diri.
Jumpa lagi nanti.


32 ulasan:

  1. Arghhh.. mesti cantik isi kat dalam tu!! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak delah. Biasa2 aje Gee.

      Padam
  2. Huiihhh, sampai longgar lutut....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang Cikna. Sampai turn kena panggil kat kaunter dah macam pinochio berjalan :)

      Padam
  3. wah...syoknya sape yang dapat tu
    apapun moga dipermudahkan urusan akak ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, YY. Ala gift kecil2 je utk suka2 :)

      Padam
    2. gift kecik2 pun, sape yang dapat mesti senyum sampai telinga =)

      Padam
  4. sekarang ni cuti sekolah, tapi nampaknya banyak kerja..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi kerja banyak.....banyak kerja....entah bilalah nak siap ;)

      Padam
  5. Semoga dipermudahkan semua urusan Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Cik Mimie. Dalam hati sempat doa tepi peti surat moga gift Cik Mimie yang posmen peram nak dekat sebulan tu akan sampai jua ke tangan Cik Mimie.

      Padam
    2. Hehehe..amin..moga doa Kak Farrah dimakbulkan.. hehehe :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Kali ni yang tak menang pun dpt hadiah kenang-kenangan :)

      Padam
    2. Ooo bila turn ekin nk dapat hihihi xmalu ekin ni

      Padam
  7. Balasan
    1. will miss u more. nanti sempat akak singgah bertandang ke rumah Syida ye...

      Padam
  8. semoga selamat sampai kepada tuan empunya hadiah..

    BalasPadam
  9. Allah. Rindunya kat kak Farrah. Lama btul tak singgah sini. Harap kak Farrah tak lupakan scha :)

    BalasPadam
  10. i is jeles i is sgt jeles
    nak jugakkkk
    huwarrgghhh

    BalasPadam
  11. tahniah dekat penerima-penerima bertuah tu..hehe

    BalasPadam
  12. untunglah diorang!! waaa, jeles T__T

    BalasPadam
  13. tahniah kpd penerima...
    murah hati farrah bagi hadiah :)

    BalasPadam
  14. Tahniah kepada mereka....Farrah mmg pemurah..semoga murah rezeki Farrah nanti dan cepat bertermu jodoh yg baik aminn

    BalasPadam
  15. paling tak suka pergi pejabat pos...perlu menunggu lama...servis? hurmm....rasa nak komplain je

    BalasPadam
  16. Tahniahhhhhh kepada yg rajin! He He He...

    BalasPadam
  17. Semalam lenguh lutut jugak.
    Pasal beratur kat pos laju.
    Tggu parcel untuk k.Farrah tau..
    Insyaallah rini atau esok sampailah tu..
    Hopefully shuke..

    BalasPadam
  18. hekhek.. yang sampul gemok tu CT tahu sapa punyaaaa..
    maceh maceh.. alhamdulillah selamat sampai dah..

    BalasPadam
  19. tapi x dan suprise kat ayah sebab dia ada sama time bukak hadiah ekeke..
    x sempat cover =P

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...