728 x 90

Rabu, 2 September 2015

Tetamu Hebat Ogos FAMF Tower

Assalamu'alaikum, Happy Wednesday! Dengan penuh takzim, inilah tetamu-tetamu hebat tower saya untuk bulan Ogos! Jangan marah ye kalau entri sebelum ini saya 'dera' kalian, tunggu 'loading' tak habis-habis. Itu teaser konon-kononnya ;)


Kali ni buat word cloud. Simbolik kerajinan rakan-rakan blogger yang sudi 'berlegar-legar' di FAMF Tower. Tidak kiralah sama ada tersenarai dalam Top 12 atau  tidak. Setiap kunjungan dan komen kalian, menghidupkan,..memeriahkan,..menjadi tulang belakang yang mengukuhkan struktur menara maya saya ;) Terima kasih banyakkkkkk!

 

The 12 adjectives 

Kata adjektif yang saya letak pada word cloud menggambarkan tetamu-tetamu hebat saya sepanjang saya mengenali mereka. Secara umum. Jadi, janganlah hanya kerana perkataan pretty dan wise dekat dengan nama Huda (nhhas), yang lain tu tak pretty dan tak wise pulak. Hanya kerana cheerful attributed to Siti Yang Menaip dan loving pada izzeyda, tak bermakna yang lain tidak ceria dan penyayang ;) Saya sengaja letak secara scattered. Apa yang pasti,... #ilovemybloggerfriends


169 ulasan:

  1. WAH TAHNIAH..KHATY BARU BERKESEMPATAN NAK BW HARI INI..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya masih belum menyempat lagi, Khaty. Tapi tunggu saya datang ye.

      Padam
  2. ada jugak nama titew.. hehe.. last sekali pun boleh lah dari xdak.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..macam kak Sal kau, terus tersingkir..hehe

      Padam
    2. Suida...kedudukan x penting yang penting we support each other

      Padam
    3. @Syida - Ada. Busy2 pun sempat pahat nama dlm carta.

      @Sal - Tersingkir dr carta bulanan je, Sal. Dlm hati & minda tetap ada. Sal kan busy bulan lepas.

      @Sis JM - Betulllll! Setuju ngan Sis JM :) support tu yg penting.

      Padam
    4. Saja lah nak gain semangat.. hehe.
      Kak Sal, xpa, terkeluar carta sat ja, pasni mesti masuk balik tu

      Padam
  3. busy2 JM pun tetap no 1.. ish, ilmu apa dia pakai tu..bnyk sungguh idea dia nak mengkomen

    BalasPadam
    Balasan
    1. ilmu hitam..ke ilmu putih?

      Padam
    2. Suida!!! sis JM guna HISAB!

      Padam
    3. Sal...ilmu hitam kita tolak jauh2..ilmu putih? ada ke ahahahah

      Padam
    4. kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ?

      Padam
    5. Dia guna bomoh mak esah! Kah kah kah...

      Padam
    6. Ilmu putih,...ilmu manish,...bomoh mak esah? Hurmmmm.... ;)

      Padam
    7. Sis JM bela saka komain ka? hahaha

      Padam
    8. Hisab darah? Drakula?...

      Palmm face turn on...

      Padam
    9. Kalau saka KOMAIN tu taulah nak pegi mintak kat sape ;)

      Hisap darah nya spesies tak lepas masuk area tower, Huda. Seraammmmmm!

      Padam
    10. kih kih kih...hisap darah x sedap..baik hisap air milo!!! sihat dan kuat baru bertenaga nk BW

      Padam
    11. Fuhhhh... sib baik....

      Mujur ada warden...

      Padam
    12. oooo...kesimpulannya rahsia JM adalah milo laa kan??? keh keh keh

      Padam
    13. Ye Deanna!! kurangkan Nescafe, Coffee n Teh hikss

      Padam
    14. Ekin..BOMOH tu tolak jatuh gaung je hehehehe

      Padam
    15. Tinggi ke gaung tu hahahha

      Padam
  4. masih belum masuk carta lagi... uuuuuwwwaa
    i nih sibuk bangat giler.. selamat x giler. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, eyja. Dahulukan apa yang patut. Sibuk2 pun sempat lagi eyja berkunjung ke mari. Thanks ye. Akak amat hargainya.

      Padam
    2. best singgah sini.. hehehe, welcome !!!!

      Padam
  5. waaa. JM ni mmg ada dimana2 :p

    salam singgah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM pun ada di blog Julia kan? heeee

      Padam
    2. Memang ada di situ di sana di sini.

      Padam
    3. kih kih kih juga di hati dak Farrah

      Padam
    4. di sinun pun ada JM...rerupis laa katakan heheheh

      Padam
    5. ngeh ngeh ngeh rerupis x berbayar

      Padam
  6. Balasan
    1. Tanpa mereka blog kita sunyi tak bernyawa :)

      Padam
    2. betul,,,melalui blog wujud kemesraan dari komen yg di tinggalkan

      Padam
    3. Mesraaaaaaa! Tiba2 menurun watak Bob AF kat sini ;)

      Padam
  7. tak akan mampu menandingi kehebatan mereka =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak perlu ditandingi...

      Ayuh disertai...

      Penyertaan adalah percuma...

      Yuran keahlian blh bayar kat SSS...
      Dia akauntan kat sini...
      Memandangkan tuan tanah dah jadi warden...
      Hahahaha...

      ehhhh...

      Ni blog sapa ni sbnr nya...

      Hahaha ....

      Padam
    2. Hahaha tuan tanah kena lantik proxy sebab dah jadi warden Siti Yang Menaip.

      Padam
    3. hahahaha...Farrah Warden CT...then Huda...siapa Warden nye? kak Nohas?

      Padam
    4. Bolehlah tu. Nama pun dah akan2 dah ;)

      Padam
  8. owh my dear sister,...

    so suweet... so creative.

    saya suka ini belog kerana dia sangat best kreatif bnyk dapat belajar benda baru dan paling penting background kaler putih.

    hihihhi...

    tengs kak ...

    nice lah... nak copy letak kat cc blog saya saya lah...
    boleh ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa kena mengena background putih lak?

      Padam
    2. Haah,...klu background bukan kaler putih, Huda tak sudi baca ke? ;)

      Padam
    3. Amiklah Huda,..simpan buat kenang-kenangan ye. Akak baru betul2 baca emel Huda. Request Huda tu insya Allah akak akan usahakan ;)

      Padam
    4. Patut la nhhas blog kita xrajin sampaibxsuka blog ungu ya

      Padam
    5. Ekin x faham lah..u r eally FUN!

      Padam
    6. hahaha... warna putih senang baca...

      paling sukar nk follow kalau blog background kaler hitam...

      sesak nafas membacanya... (psycho betul)...

      hahahaha...

      Padam
    7. Cik Ash ... nnt kita terjah ... tunggguuuuuuuu ...

      Padam
    8. Kihkihkih ekin memang FUNNNNNN :)

      Padam
    9. selamat berkenalan Ekin dan Huda!

      Padam
    10. Ekin..x faham ayat ni "sampaibxsuka blog ungu ya"

      Padam
    11. huda....nasib baik sy bru tukar background putih...kalau x..sesak napas huda....keh keh keh

      Padam
  9. Kak JM ni memang pengebom terhebat. Banyak blog yang ada kak JM sebagai pengomen tegar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farah!!! itu tanda nya sis JM sayang korang semua!

      Padam
    2. Sis JM nyer level blogwalking dah macam speedy gonzalez :)

      Padam
    3. ahahahaha..mmg itu je keje nya..apa nk jadi ngan dak JM tu

      Padam
    4. JM mmg ratu carta komen.....hahahha

      Padam
    5. Kak JM komain sambil tutup mata hahaha

      Padam
    6. Ekin....SJM tu kalau dah boleh komen sanggup tdo lambat

      Padam
    7. Komen sampai tutup mata hihihi

      Padam
  10. Font sangat kena dengan character empunya nama....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmm wise and pretty...

      sambil duduk diri duduk diri depan cermin besar...
      kemudian belek2 sijil akademik....

      hmmm wise n pretty....

      Padam
    2. ehhhh jom nyanyi lagu pretty woman lah....

      Pretty woman, walking down the street
      Pretty woman, the kind I like to meet
      Pretty woman
      I don't believe you, you're not the truth
      No one could look as good as you
      Mercy

      Pretty woman, won't you pardon me
      Pretty woman, I couldn't help see
      Pretty woman
      That you look lovely as can be
      Are you lonely just like me
      Wow

      Pretty woman, stop a while
      Pretty woman, talk a while
      Pretty woman, give your smile to me
      Pretty woman, yeah yeah yeah
      Pretty woman, look my way
      Pretty woman, say you'll stay with me
      'Cause I need you, I'll treat you right
      Come with me baby, be mine tonight

      Pretty woman, don't walk on by
      Pretty woman, don't make me cry
      Pretty woman, don't walk away, hey...okay
      If that's the way it must be, okay
      I guess I'll go on home, it's late
      There'll be tomorrow night, but wait
      What do I see
      Is she walking back to me
      Yeah, she's walking back to me
      Oh, oh, Pretty woman

      Padam
    3. Tolong nyanyi sampai ujan boleh?

      Padam
    4. errrr..... sis farah... tolong main gitar....

      Padam
    5. Nyanyi kuat sikit Huda,..tak dengar sampai kat sini. Kuat sikit,..senang akak nak strum :)
      SS sila 'gojet' ala2 pretty woman :)

      Padam
    6. huda ni nyanyi guna frekuensi tggi sgt nih sampai xdgr nihhh...hahahah

      Padam
    7. SSS joget gaya dutch lady

      Padam
    8. Boleh masuk pertandingan nynyi ni huda

      Padam
  11. kali ni I tak masuk carta..jaga-jaga, nak drop bom tangan ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. LARIKKKKKK ....LARIK SETEMPAT....

      5 6 7 8 ... LAPAN LAGI...
      YEAHHHH ...

      hihihihi... jangan marah dear ...

      Padam
    2. hahahah alamak ada orang nekad dah ni.. jaga2 kedudukan uols yang lain..

      Padam
    3. Abis laaaa... Kite kena bawak nuklear laaa cenggini!

      Padam
    4. habis, sorang lagi nak komain habis2 san..

      Padam
    5. Alamak,..kena buat kubu ni...ada yang nak bawak nuklear, nak bawa bom,....bersepai lah tower usang I!!!

      Padam
    6. amboiiisal...nk bwk bom ehh...larat ke nk pikul bom tuhhh?? meh sini sy nk tolong....tolong tengokk....hehhehe

      Padam
  12. Sape yang witty tuu??? He He He....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe ... witty ...
      u r awesome lah sister ss

      Padam
    2. Budak witty tu ramai orang kenal ;)

      Padam
  13. Dalam ramai2 tu ada sorang tu aje yg SS belum kenal... Cer teka sape?

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya kalo teka nak hadiah...

      tak de siap ar sss... (#cikmanisahLesing)

      is it ... Bbwana adienia?

      Padam
    2. ehh soalan mcm pernah dgr je ehehehe

      Padam
    3. sudah tentu lah Bbwana adienia

      Padam
    4. yang pasti JM kenal semua nya terutama si SS tu!!!!

      Padam
    5. Kak Ros ? Kak Wana ? ngeeeh.. CT tak pernah jenguk Huda (Nhhas)..
      sudikah dikau menerima kunjungan ku ? haha..

      Padam
    6. Wowwww!! U ni memang betul2 skodeng i kannn... Pergghhhh!

      Padam
    7. Haha .... jemput2... singgah ... buat mcm blog sendiri...

      Padam
    8. Tak pernah singgah blog huda

      Padam
    9. hahahaha... "Bbwana adienia" ... jarang nampak nama sebelum ni...

      slalu geng melalut SSS...JM... DM...SYM (i still confuse siapa kari - siti or DM)...
      HAHAHAHAHA....

      so SSS - SAYA nak hadiah ...cepatttt....

      Padam
    10. hahaha... dah masuk list dah bbwana...

      sbb blog dia banyak food.... nyum nyum....

      Padam
    11. si Bbwana tu CHEF ye Huda..so mcm2 resipi leh cedok terutama kek and cup cake...yummy!!!

      Padam
    12. Selamat berkenal-kenalan ye. Yang main teka-teka,..dah teka rasa-rasa jawapan betul,..pi bukak peti ais,...pilih satu benda sebagai hadiah!

      Padam
    13. Huda....kari tu dh smstinya sy.....keh keh keh

      Padam
    14. amboi Farrah, hadiah dari peti ais ya.. hahaha..

      Padam
  14. Farrah!!! terima kasih..muah muah muah!!!! sis JM suka bentuk FONT tu...mcm tahu2 je kan...i like this font plus sweet Jari Manis..AuuuWwwww!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi font manis untuk orang dan jari manis :)

      Padam
    2. yelaahhh....manis la katakannnnnnn...hahhaha

      Padam
  15. fun Cik Ash mungkin sbb dia ratu typo ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. ngeh ngeh ngeh...x nak ngaku kerepek ngaku hihihi

      Padam
    2. hahahah betullllll. Fun sebab bila baca komen2 typo Ekin, macam2 yg kita boleh faham. Salah faham pun ada...tak paham pun ada ;)

      Padam
    3. hahhaha...betul2...setuju ngn JM n farrah

      Padam
    4. Hahahahaha xde maknanya taip ok jer ni xde typo pun

      Padam
  16. Witty Scdha Sein? hahahaha...sesuai sgt!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Me me me ????

      Angkat tangan Sambil lompat2 mcm budak umor 4 thn yg kekurangan perhatian.

      Padam
    2. eheehhehe....dak tecik ni...meh cini nk pelok sikit!

      Padam
    3. @Sis JM - Dekat bebenar ngan Huda,..lehlah main pelok2. Hantar surat pun tak yah pakai setem kan ;)

      @Huda - akak bagi 'wise',...nak amik balance lagi 11 tu pun bulehhh!

      Padam
  17. ngeeeeeeh ngehhh i like my name's position =)
    dalam tshirt kelas uni pun nama CT dalam kedudukan macam tu..
    dalam tshirt kelas sekolah pun nama CT dalam menegak gitu hahaha.. luuulz..

    thanks Kak Farrah.. ada je idea dia nak buat orang sengih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siti... good idea....

      Rasa nk tempah t shirr cetak benda ni...

      Kak faraaaaaahhhhh cetak kat t shirt jom

      Padam
    2. cetak kat t-shirt, macam best ja.. cantik kan

      Padam
    3. pastu bergambar ramai2 masuk frame!!! SEJARAH!

      Padam
    4. Good idea letak kat shirt tapi ni kan utk sebulan je. Bulan depan buat tshirt lagi,..bulan lagi satu buat tshirt lagi ;)

      Padam
    5. hahaha tak kan tiap2 bulan nak kena tempah t-shirt baru?

      Padam
  18. saya ingt tenet sy yg down time tu kak... jd tinggl komen tahniah... hahahaahaha.. rupanya..... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ikhwan... kantoi ea... tak baca ea... hahahahaha...

      Padam
    2. Hahahah tak pe Ikhwan,....kira ucap tahniah in advance la tu.

      @Huda - Ikhwan bukan tak baca...tapi tak ada apa nak baca kikikik

      Padam
    3. beyond sangat kak Farrah..hihihihihihi...

      saya baca simbol smile je dlm tu..hihihihihihih... tunggu sampai pagi meloading.. :p

      Padam
  19. Hahahahaha kak farah pndai sungguh buah nama Tulisan Cik Ash FUN tang mana la yg fun tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha..Ekin Ekin..mmg u r FUN lah...."pndai sungguh buah nama Tulisan???"

      Padam
    2. Tang 'Buah nama tulisan ' tu lah yang FUN!!!!
      High five sikit Sis JM!

      Padam
    3. hhahahaha.....memang kelako la ekin nihhh

      Padam
    4. Ayakkkk hahahaha kena baham hahaha larikkkkkk la gini

      Padam
  20. Bagi balik kedudukan no 1 kat JM

    BalasPadam
    Balasan
    1. ececehhh..JM selalu menggungguli carta komen....heheheh

      Padam
    2. Xmau dah hihihi bw slow dah loni

      Padam
  21. Nak bom serangan bulan ni tapi tengok kalau ada semangat la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak komen pun pakai semangat ke? Semangat patriotik ke semangat kesukanan? Haaa,...pilih satu!

      Padam
    2. fuhhh...fuhhh....sy tiupkan semangat utk ekin hehhehe

      Padam
    3. Hom kena ada semangat komen ikut shif huhuhu

      Padam
  22. Tahniah semua.. entah bila ntah nak berada di word cloud tu jugak.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bulan ni je kita main atas awan ;)
      Insya Allah, bulan2 akan datang mana tahu ada nama Firah sekali.

      Padam
    2. Jom firah bawak bom tangan singgah kat sini..

      Padam
  23. tetamu-tetamu hebat ni la yang menceriakan blog kan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nur Anis ada blog x? meh sini sis JM nk ceriakan your blog heeee

      Padam
    2. Silalah terjah blog Anis dengan segera, sis!

      Padam
  24. azam saya untuk bom penama-penama di atas secara berperingkat...

    nantikan serangan ku...

    kalau background putih lagi lah saya melekap terus... hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun tanam azam kat sini gaklah nak blogwalking secara berperingkat. Ramai dah akak missed ni sebab sibuk buat editing :)

      Padam
    2. waaa....patut laa blog sy pun kena bommmmmmmmm.....hahahahha

      Padam
  25. wah tak sangka dalam kesibukan, nama Eyda terpahat jugak kat situ.. siap ada sebut nama dalam entry lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, eyda. Sibuk2 pun meriah gak bilangan komennya :)

      Padam
    2. tu laa pasalnya.. tapi ada jugak nama dah terkeluar dari carta rakan blogger yang lain..

      Padam
  26. hahaha tak sangka sampai kena dera yer..

    BalasPadam
  27. xde chan wak nak join tetamu hebat cik Farah mather father nih., hikks ,lenkali buat smpi 31 nama mcm SS buat tuuh baru leh selit nama wak yee., ;p

    BalasPadam
  28. Amboi banyaknya komen masuk..penat tangan wana scroll ruangan komen..huhu..byk peminat tower akak..bagus2..

    BalasPadam
  29. Cantik tengok tulisan nma yg terapung ala cloud di atas menara..sukasukasuka :)

    BalasPadam
  30. Eh..eh ada nama Cik Mimie la...hehehe.. lama x bw, terselit jugak rupanya..thank Kak Farrah :)

    BalasPadam
  31. Tahniah buat semua kaki komain...hihi :)

    BalasPadam
  32. eh ehh....nama titew ada laaaa.....terselit jugak di awan tuhhhhhh....baru pasan nama titew cute...keh keh keh

    BalasPadam
  33. ehhh...baru pasan....kat nama titew ada jovial.....hahhhaahahha....tq farrah...senyum simpul sanggul bila baca jovial tuhhhh......hahahahha

    BalasPadam
  34. waahhh! nama kite pun tersenarai... hebat ji (puji diri sendiri) hahahha

    BalasPadam
  35. boleh la tepuk tangan untuk diri sendiri sebab Berjaya masuk carta

    BalasPadam
  36. Semua nama rajin blogwalking hehehe
    Tahniah.... ^^
    And happy blogging !!

    BalasPadam
  37. Alhamdulillah.. masih tersenarai nama Ros untuk bulan Ogos :)

    BalasPadam
  38. tahniah jugak buat semua yang tersenarai :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...