728 x 90

Rabu, 24 Jun 2015

Thanks So Much, Sis D!

Sebelum ini saya pernah tulis mengenai Sis D a.k.a Sis Deanna Morni dalam entri Menang Giveaway by Kameq Deanna. Dah terima hadiah dengan gembiranya. Selang beberapa hari, saya terima satu lagi bungkusan. Rupa-rupanya saya dapat hadiah sebab jadi salah seorang top pengomen blognya dari Feb - Mei 2015.

Jom tengok hadiah yang Sis D beri.

Pemberian daripada Sis D
  • Senaskhah majalah TIME, edisi 18 Mei 2015
  • 2 rantai kunci Kelantan
  • 1 set kutleri cenderahati dari Kelantan
  • Satu buku 'Menariknya Pilihan Surah Bacaanmu Juzuk 30'
  • Gift tag comel
 Err, Emon tu bukan ye. Dia tumpang gembira je :)

Keychain dan gift tag naik bloggers board.

Sis D, terima kasih banyak-banyak atas hadiah yang dikirim. Meriah! Moga ukhuwah yang terbina akan berkekalan dan dirahmati oleh-Nya. Moga Ratu Kari ku dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah, nikmat hidup yang berlipat ganda.


Belum kenal Sis D? Tunggu apa lagi,...sila terjah ASAP!




27 ulasan:

  1. ingat Emon tu hadiah jugak, baru nak jeles...hihi.tahniah kak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik tak sempat jeles kan heheheh

      Padam
  2. alhamdulillah...sampai sudah barangnyerrr.....hehehehe...mekasih jugak pada farrah yang sudi melepak kat blog buruk sy tuhh...hihihihiih...moga rezeki kita makin bertambah lepas ni....dan jalinan ukhwah di antara kita kekal selamanya...aminnnnnnnnnn....

    BalasPadam
    Balasan
    1. pondok buruks katanya hiks...bila nak pindah ke rumah teres hihihih

      Padam
    2. sis D? alamak! sis JM x leh call camtu...nama manja from me Lady D heee

      Padam
    3. Yes..seronok kan bila kunjungan kita di blog di hargai..x perlu beri something pun x pe...bagi sis JM bila kujungan di balas pun sudah mencukupi

      Padam
    4. JM....blog buruk la tuu kannnnn...hitammm jerrrr....hahahhahahahaa

      Kunjungan balas pun dah ckup baik kan....hehehehhe

      Padam
    5. @Sis JM - Lady D? kellaassssss gitu! Betul cakap sis tu, yang penting kita belajar menghargai tetamu2 blog kita. Saya tengah gigih nak buat kunjungan balas :)

      @Sis D - Hitam itu gaya. Hitam itu mutu. Hitam itu keunggulan!

      Padam
  3. Wah, banyaknya hadiah..tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak kan! Meriah-merry gitu!

      Padam
  4. tahniah kak farrah.. dapat jugak.. ingat emon tu pun dapat..

    BalasPadam
  5. apa lagi yg hendak aida katakan ~ beruntung sgt dpt hadiah :)
    tahniah...
    rajin blogwalking, wajib la dpt penghargaan :)

    BalasPadam
  6. aida mau terjah blog KD tu :)
    mana la tau pasni dpt lak hadiah gitu hi hi hi... in shaa Allah :)

    BalasPadam
  7. Emon numpang semangkok interframe! Keh keh keh...

    BalasPadam
  8. SS sempat tepek kat IG je belum sempat nak up kat blog... Insyallah...

    BalasPadam
  9. banyaknya kak Farrah dapat hadiah.. Eyda pun dapat jugak.. entry ja belum sempat nak buat, busy sangat..

    BalasPadam
  10. hahaha..Firah ingat Emon tu dapat sekali dengan pakej....

    BalasPadam
  11. Ingat sekali ngan Doraemon jugak tadi. Hihi. Lebar je senyum

    BalasPadam
  12. Tahniah kak Farah! Rezeki berblog ;)

    BalasPadam
  13. amboiii byk tuuu... rezeki alhamdulillah...

    BalasPadam
  14. banyaknya hadiah! hulurlah sikit =)

    BalasPadam
  15. tahniah ekin pun dapat hihihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...