728 x 90

Selasa, 1 September 2015

Dah bulan September?!

Like it or not, September dah muncul!

Sumber Imej : tumblr

Selamat menempuh September!
Semoga September lebih indah,
lebih gembira,
lebih sihat,
lebih produktif dalam kerja dan tanggungjawab, dan
lebih baik daripada bulan-bulan yang sebelumnya.


The only person you should try to be better than,
...is the person you were yesterday.


65 ulasan:

  1. SEPTEMBER!!! please nice to me!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jari Manis...you also be nice to me!!hehe

      Padam
    2. Macam kenal ayat nih... Ha ha ha...

      Padam
    3. Sal!!! eheheh....be nice to me

      Padam
    4. September, please be nice to everybody :)

      Padam
  2. ye..hari ni lebih baik dari semalam

    BalasPadam
  3. bila masuk september...lagi sebulan nak "TERBANG' lagi kih kih kih itu pun nak bagi tahu kat semua orang erkk!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hamvoiiii.... asyik terbang je kakak sorang ni....

      How i wish i can terbang too...

      #iBelieve #iCanFly

      Padam
    2. tetiba rasa nak bagi lagu ni kat SJM ...


      Only need the light when it's burning low;
      Only miss the sun when it starts to snow ;

      Only know you love her when you let her go ;

      Only know you've been high when you're feeling low ;

      Only hate the road when you're missing home (hahahaha - sebenarnya nak bagi part ni je)

      Padam
    3. adik manis Huda...kalau x 'terbang' hati rasa sunyi heheheh

      Padam
    4. tukar kepada "i wish i can fly"

      Padam
    5. ye ker "Only hate the road when you're missing home" hiksss

      Padam
    6. Bukan main lagi Sis JM dgn Huda ni. Seorang i believe i cam fly,..sorang lagi i sunyi klu tak fly :)

      Padam
  4. Cepatnya masa berlalu..lagi 3 bulan nak masuk tahun baru..oh TIDAK!! i hate 2016! boleh mcm tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Errrr why u hate 2016?
      2016 dh buat apa kt SJM?

      Hihihi

      Padam
    2. hate 2016? macam mana tu kak JM..

      Padam
    3. I know why... I have the answer... :-)

      Padam
    4. SS...keep it as a secret..plss!!!!

      Padam
    5. wahh kak JM kena lompat ke tahun 2017 trus laa kalau macam nih..

      Padam
    6. Nak skip 2016? Rugilah! 2016 banyak benda best akan berlaku!

      Padam
  5. Huhu...amin...semoga allah makbulkan cita2 kita di awal tahun.dah nak akhir tahun ni..akak nak keje dr umah start thn dpn.tolong doakan ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga dipermudah kn ... insya Allah

      Padam
    2. Insya-Allah akan dimakbulkan oleh-Nya. All the best sis Amni.

      Padam
  6. wake me up when September ends.. ehhh tetiba ingt kat lagu green day... Apa2 pun moga akak trus berjaya ya di bulan 9 ni.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay..
      Lagu tu sgt sedih...
      Tak mo tak mo...

      Pls chill everybody

      Padam
    2. hahahaha.. Tak mo tak mo.... ehhhh

      Padam
    3. Thanks, Ikhwan. Lagu sedey tak pe. Mood kita jgn sedey sama :)

      Padam
  7. sekejap jer dah bulan september.. dah tak lama nak bertukar tahun..

    BalasPadam
  8. semoga hari yang mendatang lebih baik dari hari yang sebelumnya..

    BalasPadam
  9. Pejam celik pejam celik, dah masuk bulan September. Rasa macam sekejap je.

    BalasPadam
  10. Salam Farrah..ye betulll..pejam celik dah september..masa makin cepat berlalu...rasa cepat sangatlah... semoga September kita llebih indah..dipermudahkan dari segala kesulitan..Insya-Allah..amiiinnn....

    BalasPadam
  11. september oh september
    lagi brp hari je !!
    my birthday hihi...

    BalasPadam
  12. aida rasa september ni bermakna skit...
    ada 1-2 projek keje...
    ada 1 azam baru...
    nak gi holiday 3 mlm di satu tempat...
    aidil adha ~ makanan best bakal terhidang :)
    alhamdulillah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah macam menarik ja Aida..

      Padam
    2. makanan raya !! kambing sana sni !!

      Padam
    3. hahaha daging ada di sini sana..

      Padam
  13. Alhamdulillah,,,diana paling teruja di bulan september ni sb...
    bulan kelahiran diana.....hihi

    BalasPadam
  14. finally its september !!!!!! yahooooo !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yay!!!Ogos yang penuh cabaran!

      Padam
    2. hai CT..suka sgt ni mesti ada 'benda' best ni

      Padam
  15. Amin..Semoga semua berjalan Dgn naik Utk September ni.. :)

    BalasPadam
  16. my born month..hehe.. will miss august..

    BalasPadam
  17. kejab aje dah september kan
    sedar-sedar nanti dah hujung tahun je

    BalasPadam
  18. wah..September yang ku nanti dah muncul!

    BalasPadam
  19. Semoga bulan september ni adalah yg terbaik... semoga kita semua dilimpahi rahmat... Tak kurang kasih sayang sesama kita... Murah rezeki... Diberi kesihatan yang baik... Setia dalam tugas... Dan semoga Allah lindungi kita semua! Aaminnnn....

    BalasPadam
  20. Sekejap dah bulan september bnyk lg impian ekin nak belum tercapai... sampai menangis berdoa dekat Allah makburkan permintaan ekin... harap tahun akan datang ada sinar buat ekin..

    BalasPadam
  21. Hello September...cepat betul masa berjalan :)

    BalasPadam
  22. september bulan yg bz bg sy....huhuhuh....ehh..rasa mcm tiap2 bulan sy bz....huhuhu

    BalasPadam
  23. yezza! dah September.. kejap je kan.. dah nak akhir tahun

    BalasPadam
  24. kejap je rasa... dah nak berakhir september.... 20 September.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...