Rabu, 30 September 2015

Goodbye, September

Bulan September dah berakhir. Bulan ni rasanya antara bulan yang saya rasa sangat - sangat memenatkan.
Banyak kerja nak kena buat,
banyak cuti,..
banyak kelas nak kena ganti,..
banyak deadlines nak kena kejar,..
banyak kekangan kerja, kekangan masa, kekangan kesihatan (errr,..banyak makan pun ye jugak!),..
Finally, it's 30 September 2015.

Kepenatan.
Artwork by Sekra

Kalau check organizer, rasanya Oktober ni jadual saya lebih ringan. Tak taxing sangat. Bolehlah buat kraf, sediakan hadiah untuk rakan-rakan dan adik-adik yang rajin berkunjung ke tower saya ni. Lazimnya, saya hanya beri hadiah pada pengomen paling top setiap bulan. Tetapi, untuk yang lain-lain pun ada sesuatu yang ingin saya titipkan sebagai tanda penghargaan. Cuma masa tak mengizinkan sangat. Insya Allah, nanti saya uruskan perlahan-lahan. 

Alhamdulillah, jari kena gigit Yuri dah baik. Bengkak je belum surut sepenuhnya. Insya-Allah, masuk bulan baru boleh jalan-jalan intai kalian :) 

Selamat menempuh Bab 10, Buku 2015! 
Have an overwhelming October!


30 ulasan:

  1. Finaly.... siapa2 yang tdo suh kejut "when september end" hari tu dah blh bangun dah....


    Bangunnnnnnn.....
    Bangunnnnnnn.....

    BalasPadam
  2. Selamat menempuh Bab 10, Buku 2015!
    Have an overwhelming October!


    Nice ar ni... hihi

    BalasPadam
  3. Batuk.. Batukkk... Uhuk Uhukkkk... Tempat SS jerebu...

    BalasPadam
  4. keje mmg memenatkan... doakan sis sentiasa bersemangat... take care sis

    BalasPadam
  5. Saya pula September ringan sikit. October yang macam akan errr.

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini farah...Alhamdulillah diana sihat jer tapi bulan september penat sangat..kat ofis penat sangat sbb keja berlambak2...kawan cuti sebln...huhuhuhu...tak sabar nak ke bulan ocktober ni sebab kawan dah balik...hihihi...

    BalasPadam
  7. pejam celik.. siang malam... sekejap je masa berlalu.... tetiba baca entry akak ni teringat lagu green day... hihihihih sayonara september...

    BalasPadam
  8. wah sibuk ya di september yg akan berlabuh malam ini. Sangat bertuah yang dapat hadiah ...siapa agaknya tu Farrah

    BalasPadam
  9. Bulan september ekin slow bw huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila speed laju... Abis bergegor blog org... Ekin Ekin... He He He...

      Padam
  10. sihat x kak farrah?
    bz sungguh noh....

    BalasPadam
  11. sama laa Eyda dari bulan Julai ke Ogos ntah keja yang banyak, meeting yang banyak, kursus pun ada.. memang memenatkan.. bulan nih tak pasti lagi macam mana.. harap ok skit laa..

    BalasPadam
  12. semoga kesihatan Farrah bertambah baik..

    BalasPadam
  13. gud bye September... Welcome October... hari ni dh bertambah umur 32 thn 1 hari hehehe...wahhh.. dh semakin tua :D semoga semua urusanmu dipermudahkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. happy birthday noorhaidaz eyda..

      Padam
  14. Boleh request ke sis... hadiah apa nak?
    Hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Manisah Lesing nak request bungalow sebijik ke? Keh Keh Keh...

      Padam
  15. rasa nak ulang balik September...mode holiday masih ada ni..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Sal kena pindah Melben... Tiap bulan pon September... he he he...

      Padam
    2. jom pindah sana.. makanan sedap ^^

      Padam
  16. semoga Oktober ni lebih indah ye..hehe

    BalasPadam
  17. Happy October Kak Farrah :)

    BalasPadam
  18. diam tak diam.. dah masuk bulan 10 untuk tahun 2015.. kiranya dah hamper setahun juga saya mengenali Farrah. hehe

    BalasPadam
  19. habes dah September. masuk okotber dah. lama x melawat tower kak farah hehe

    BalasPadam
  20. birthday saya october!! hehehehe. alhamdulillah. saya pun dah kurang sikit busy. dah boleh melawat blog orang balik

    BalasPadam
  21. kan? abis sudah september.
    oktober ni aida agak busy dgn anak2 la farrah hu hu hu.
    prepare kan diorang for exams.
    exams diorang end of october plak tu.
    lambat!

    BalasPadam
  22. pejam celik pejam celik dah oktober rs br je sambut thn baru

    BalasPadam
  23. Cepat masa berlalu.. Dah masuk oktober..

    BalasPadam
  24. sy lagi bz bulan oktober...september berakhir pun tanpa sy sedari....jadual padat betul.....moga boleh bernapas di bulan november nanti...huhuhuhuh

    BalasPadam
  25. tertarik btl nga avatar tu
    alololo comell sgt tauuu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...