728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 29 September 2015

SYM - Siti Yang Mengamuk!

Hikhik...ada orang tu kan,...dah lama tak datang tower ni.
Almaklumlah sibuk tanda kertas periksa.
Kemudian, dia pergi 'Cuti-cuti Down Under' (boleh juga dibaca sebagai 'Cuti-cuti Australia')pulak,..
Kali terakhir jejak sini pada awal bulan September.

Hari ni, orang tu datang jengah kakaknya.
Antara komen yang mencuit hati saya,...



.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......


...dan setelah 60++ komen amukan ditinggalkan,..

Siti Yang Menaip berjaya 'mencelah'!!!!

Soooo sweeet + comel adinda yang seorang ni. Semangat kesukanan yang tinggi hihihi. Dik CT kita dah keluar teaser tau. Kisah kembara Australianya bersama Sal Liverpool (Peace, Sal!) bakal bermula.

Psst! Saya mungkin tak blogwalking dan balas komen sangat dua tiga hari ni. Jari tengah tangan kanan bengkak. Bergurau kasar dengan Si Yuri malam raya hari tu, tak perasan luka. Tau-tau ada infection. Jari yang sedia gumuks menjadi bertambah-tambah gumuks. Berdenyut tak ingat! Taip apa pun merapu jadinya. Insya-Allah, kita jumpa nanti :)


80 ulasan:

  1. selamat malam farah
    akak dah tengok gambar diaorang Ct dan Sal kat Ig hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik tak saya dalam gambar tu kak noor?hahaha..tak boleh blah soalan!

      Padam
    2. @Kak Noor - Happy Wednesday, Kak Noor. Memang sakan diorang share gambar kat IG kan ;)

      @Sal - Cantekkkkk & suweeettttttt sangat!

      Padam
    3. dah cakap ngan CT..tak cantik jangan upload, kalau tak saya tinggalkan dia sorang-sorang..kunun-kunun la, padahal tido umah kawan CT, directions pun ikut je dalam iti dia..hahaha

      Padam
  2. patut lah macam kenal je geng dalam gambar tu, rupa nya blogger jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. takkan la kak noor tak kenal saya..hehehe.tulah, sape suruh tak nak bukak akaun IG..saya ni pemalu sikit, jarang upload gambar ada muka.

      Padam
    2. Iye, Kak Noor. Memang blogger Sal. Sal ni shy2 cat ;)

      Padam
  3. .ahahahaha..mmg lawak lah..bila Siti Yang Menaip tu bertukar menjadi Siti Yang Mengamuk memang GERUN...blog sis JM juga di serangnya....byk perlu approve

    BalasPadam
    Balasan
    1. Komen SS pon Jay Emm tak approve! Iskksss

      Padam
    2. hahaha...amukan orang baru balik bercuti..tendangan kanggaru dia bagi siap

      Padam
    3. bhahahaha eh eh.. kenggeru tu kiss i lagi adalah.. nnt i tnjuk gambar dia kiss i

      Padam
    4. untunglah CT..dapat kiss dari kengeru

      Padam
    5. Ohhhh dah kena kiss kangaroo! Betullah cakap SS, dah tersampuk kangaroo dah anak jagaan I ni. Extra strong enjin mengebomnya :)

      Padam
  4. agak2nya apa akan jadi kalau Jari Manis bertukar jadi Jari Mengamuk heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS dah biasa tengok... Keh keh Keh..

      Padam
    2. mengamuk pun tetap manis...hehe

      Padam
    3. JM ... jari mengamuk?

      Haaa... sila lh buat amukan d velog JM...

      Bila nk abes hapdet entri ni

      Padam
    4. keh keh keh..sis JM ni suka buat onar dan mengamok di blog org je cik Manishah

      Padam
  5. 60 komen sekali SERANG? sib baik x cukupkan 100 ehehe...nak serang jgklah ...dah lama x singgah sini..hehhe...x nk kalah tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah.... depa buat dah... kejadian mengebom ...


      Slamat mengebom semua

      Padam
    2. adus kalo Akak JM yg ngebom habislaaaa orang lain.. xdak chance masuk carta..

      Padam
    3. kih kih kih...'dia' tu gila koser

      Padam
  6. alaa...cianya dah Farrah ni...jgn lupa sapu ubat dan jaga makan eh supaya infection tu x melarat

    BalasPadam
  7. Cikgu Ceketed boleh pinjam Jari Manis! he he he...

    BalasPadam
  8. Tak terbayang macamana rupa keyboard Siti Yang Mengamuk... Mesti berdaki! keh keh keh...
    * Saje carik gado!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berabuk keyboard dak tecik tu...

      Tu x kira lg pen merah dia abes ink...

      Hahaha...

      Padam
    2. oit mana tau ni.. seramnyaaa haha bru beli 2 pen baru.. ada 3 bundle lagi ni nak tanda..

      Padam
    3. kalau CT tak cukup jari meh pinjam sis JM punya

      Padam
  9. Yuri Siti... Siti Yuri... ehhhhh samaaaa laaaaa!!! kah kah kah
    * Sedap membahan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siti dan yuri berpisah tiada...

      Mereka sama2 mengamuk....

      Sian sis farah menjadi mangsa

      Padam
    2. kesian dak Farrah dapat Siti dan Yuri :P

      Padam
  10. Ingat apalah tadi, mengamuk kat komen rupanya..hahaha.

    BalasPadam
  11. Ops, tersedak kejap namaku disebut kat sini. Baru siap entry intro...nanti jemputlah baca nanti. peace!!

    -iklan pulak!-

    BalasPadam
  12. Woitttt dak tecik SYM... ko ngamuk2 pun...apsal ko potong nama akak.... arghhh ini nk kna babab ni nak kena ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. okaylaaa tu kak.. sambil tu ada promotion promote akak =P

      Padam
  13. Sis farah... syafakillah... semoga segera sembuh dan tiada apa2 yg memudaratkan....

    Nnt sapa nk ceria kn hidup kiteorang

    BalasPadam
  14. hebatlah 'Orang tu".... Akhirnya bertakhta juga dalam tetamu hebat.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ikhwan x sudi masuk dalam my top list kew :P

      Padam
  15. Gigih kak Siti nak merampas balik tempat dia. hihihi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila nampak nama tu kan.. legaaaa hehe.

      Padam
    2. CT..your name masih belum appear in my list...ngeh ngeh cari pasal

      Padam
  16. Fuyoo hebat mek CT mengamuk sakan

    BalasPadam
  17. wahhh skali banyak terus diserangnya hihih terbaik !!

    BalasPadam
  18. Ct tak mengamuk lg di blog.. hehee
    Ada masa nina pula me gamuk di blog akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. geng #BU sabaq naaa.. tunggu turn ehehe..

      Padam
  19. CT pun mengamuk kat blog Cik Mimie..hehehehe..Ct hebat!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab Cik Mimie ngamuk kat CT dulu hahaha..

      Padam
    2. blog sis JM juga terkena tempiasnya Cik Mimie

      Padam
    3. CT mengamuk dekat semua blog...hahaha

      Padam
    4. Cik Mimie ngan sis JM mengamuk petang semalam kat blog Eyda.. thanks ya sudi singgah..

      Padam
  20. Kak Farrah get well soon ye...moga tangan cepat sembuh :)

    BalasPadam
  21. SS rasa Siti Yang Menaip tu dah tersampok Kangarooo laaa... kah kah kah...
    * Sambung membahan tak puas! he he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh eh SS ni.. dalam x sihat tu prangai sama je kan.. ciskek !!

      Padam
    2. Tersampuk kangaroo? Hahaha SS walaupun kurang sihat, tetap tak hilang bisa taringnya ;)

      Padam
    3. Haha.... sss kurang sihat je ... bukan kurang ingatan.... lawak mmbahan pun x kurang.....



      Kipidap sss

      Padam
    4. nasib baik tersampuk kanggaru, kot tersampuk Koala, tido 23 jam, lagi haru-biru..haha

      Padam
  22. rajinnya dia mengomen! ihiks..

    BalasPadam
  23. wah! tu dia! nampak gayanya
    idak akan muncul jugalah saya kali ini =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kamoon kamooon Kak YY u can do it !! kunci nya adalah.. tambah minyak itam dalam enjin eheh..

      Padam
  24. tak apa..tak apa
    better luck next time =)

    BalasPadam
  25. bhahahaha apakah ini ??? ohhhh no haha.. pttla batuk2 dr semalam x redaaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nahhhh! Ubat batuk cap Kangaroo Ciom Molot... Ha Ha Ha...

      Padam
  26. mak aiiii setelah 60-+ komen.... amboih... kemain tau! hahahah tapi ok l... ni la yang dikatakan pembaca tegar... hehhehe

    BalasPadam
  27. nama eyja pon xnaek2.. xterkejar2 komen dorang tu yang memang tegar sungguh. Nak ngamuk jugak tapi cam xkena gaya jerk. hihik

    BalasPadam
  28. hahahhaa.. lawaklah CT.. nak jugak masuk carta.. gigih tu berusaha

    BalasPadam
  29. nama Dorsett Pink pun masuk dalam carta la.. wahh! (tepuk untuk diri sendiri)

    BalasPadam
  30. semoga cepat sembuh Farrah..

    BalasPadam
  31. wow begitu sekali semangat ct ?
    sgt bagus.
    apapun, tahniah ct :) like ur spirit.

    BalasPadam
  32. Ct pakai myk apa tu? myk dagu ke myk senyonyong? hahahahaha

    BalasPadam
  33. rasain jugak amukan CT ni haritu....panas betul enjin dia...hahahaahha

    BalasPadam
  34. hahaha ct kite geng
    cm xpuas ati kan bile xnpk name kt situ...
    tp i is xde la ngmok smpai cmtu skli
    hahahahaha
    lucu la awk ni ct

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...